fbpx

Ønsker du en animationsvideo?

Animationsvideo: Få professionel hjælp til din markedsføring

Animationsvideo

Skil dig ud fra mængden med en animationsvideo

Er du også nervøs for, om dine budskaber, visioner og ydelser drukner i den store mængde af indhold, der florerer både online og i den virkelige verden? Det forstår vi godt, for det er med at skille sig ud fra mængden, hvis man gerne vil have taletid. Og hvordan kan du så det?

Hos Rahbek Media er vi eksperter i at skabe godt videocontent, der tiltrækker opmærksomhed fra både eksisterende og nye kunder til netop din virksomhed. Vi er eksperter i at se, hvilket format, der kunne være gavnlig for dig.

Derudover har vi en solid finger på videopulsen, og det betyder, at vi altid er med, når der kommer nye tiltag på markedet. Man kan dårligt argumentere for, at animationsvideo er det nye, men i en verden, der bugner i tekst og videomateriale, kan animationsvideoen være din måde at skille dig lidt ekstra ud på. 

Har du spørgsmål om animationsvideoer?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Et ekstra twist til dit brand, der gør dig bemærket​

Animation

Animationsvideoer giver et ekstra twist

Generelt vil vi altid slå et kæmpe slag for at benytte videoproduktion i sin markedsføring, da det skaber tydeligt, anderledes og skarpt indhold til dig og din virksomhed, som du kan bruge på tværs af kanaler.

Med en animationsvideo kan du dog give din virksomhed et ekstra twist i formidlingen af dine produkter eller dine ydelser. Animation kan i højere eller mindre grad dominere dine videoer, så modtageren husker dem.

Hos Rahbek Media skaber vi nemlig både videoer med grafisk overlay i form at tekst eller grafiske figurer, men vi skaber også rene animationsfilm. Få det lige, som du ønsker.

Der er ingen grænser for, hvordan opsætningen kan se ud på den videoproduktion, vi foretager for dig. Vi kan mixe reelle optagelser med animation, for at fremhæve aspekter, der er særligt vigtige for dit produkt. Det finder vi ud af sammen.

Enkle og skarpe animationsvideoer, der er til at forstå​

Grundigt
off.the.pitch.animation2

Med en god animationsvideo er det muligt at producere indhold, der er nemt at forstå, og som let kan afkodes af modtageren. Vi skaber animationsvideoer, der fortæller en historie om dine ydelser – målrettet dit specifikke publikum.

Ønsker du at fremstå moderne i din formidling af produkter, services og ydelser, er animationsvideo vejen frem. Vi sørger for at skabe et univers, der skiller sig ud fra mængden og som på samme tid ikke er til at tage fejl af.

Film animation – lad Rahbek Media hjælpe dig i mål

Vi kan bruge billeder af den virkelige verden til mange ting, men nogle gange er der brug for et skud animation for at give sit brand lidt ekstra fløde i kaffen. Hvorfor ikke benytte sig af professionel hjælp, når den ligger lige her?

Vi hjælper dig med din animationsvideo fra start til slut, og vi lover, at vi ikke er færdige, før du står med et produkt, du er hundrede procent tilfreds med.

Lad os gøre det, vi er bedst til, så du kan formidle de tanker og visioner, du er ekspert i.

Hvis du kunne tænke dig at læse mere om, hvordan vi gør vores ting, kan du læse om vores produktionsforløb her.

Animationsvideo pris - hvad koster det?​

Pris

Prisen på en animationsvideo afhænger selvfølgelig af det produkt, du ønsker at ende ud med. Der er forskel på, om vi skal benytte enkelte animerede features i en videoproduktion, eller om produktion skal være ren animeret.

Er du selv i tvivl om, hvor du gerne vil ende med din animationsvideo, deler vi hellere end gerne ud af vores årelange erfaring med videoproduktion, der er tilpasset målgrupper og kunder.

Hos Rahbek Media får du, hvad du betaler for, og det betyder, at du selvfølgelig altid får god kvalitet. Det betyder dog ikke, at vores priser er skruet i vejret, for det er de ikke. En animationsvideo pris hos os er altid fair.

off.the.pitch.animation

Spørgsmål, vi ofte bliver stillede

FAQ
Animationsvideo er indhold som skabes digitalt, uden brug af et kamera eller ligende. De bruges oftest til at simplificere processer, strukturer og andet som kan syne diffust og kompliceret.
En animationsvideo som er lavet fra bunden starter fra kr. 20.000 op opefter. Animationer kan sagtens laves billigere, men så bliver det med generisk indhold og et design som er set på mange andre lignende videoer.
Vi skal lave jeres animationsvideoer, hvis I ønsker noget der matcher jeres visuelle identitet og som kan skabe gennemslagskraft i jeres kommunikation.

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!