fbpx

Animationsvideo

Skal vi animere noget?

Vil du gerne skille dig ud fra mængden, når du kommunikerer din virksomheds budskaber? Med
animationsvideo kommer dine budskaber til at fremstå knivskarpe og nemt forståelige.

 

Fra komplekst til enkelt med animationsvideo
Det er ikke altid, at optagelser af den virkelige verden rækker, når du skal have dit budskab
tydeligt frem. Her kan animerede effekter være din redningsmand. Uanset hvor komplekse dine budskaber er, så kan de blive simplificeret og fremstå tydelige med animerede effekter.

 

Vi kan lave animationsvideo i forskellige størrelser og med din virksomheds retningslinjer for design, farver og udtryk:

● Animationsvideo med grafisk overlay i form af tekst, grafiske elementer eller figurer.
● Ren animationsvideo, der består af bevægende grafiske elementer som tekst eller figurer.

 

Fremstå seriøs og knivskarp

Gennem animationsvideo er der mulighed for at skabe et helt unikt univers, der passer til din virksomheds brand og behov. Det kan være alt fra landskaber til karakterer, der fortæller en historie, som er nøje planlagt på forhånd.

Animation kan også være en del af et større hele og virke som det ekstra gennemslagskraftige kommunikative lag i en video, der ellers består af videokameraoptagelser. Om det er et navneskilt, der skal animeres ind, eller om det er en helt unik intro-titel til videoen, så er animation et uundværligt værktøj i et moderne og professionelt filmproduktionsfirma.

 

Ønsker du at tilføre din video den ekstra finish, som adskiller din virksomhed fra konkurrenterne, og får den til at fremstå seriøs og unik, så er animationsvideo vejen frem.

Vil du også have succes med video?DEL DE KLOGE ORD