fbpx

Ønsker du babybilleder?

Et helt nyt kapitel i dit og din partners liv er netop startet – I har fået et barn.

Babybilleder​

Uanset om det er første gang, I oplever denne glæde, eller babyen allerede har søskende, så er det uden tvivl et stort øjeblik, der er værd at mindes. Og det kan du gøre med babybilleder, der viser dit barn i den allerførste del af sit lange og spændende liv.

Har du spørgsmål om billeder?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Rig mulighed for mange gode billeder
Billeder

Når vi skal tage babybilleder, er der mange muligheder for at skabe unikke billeder, der selvfølgelig passer til jeres ønsker. Lokationen kan først og fremmest være i vores studie, men et oplagt valg er også at få taget jeres babyfotos hjemme hos jer selv, hvor I føler jer endnu mere til rette.

Vi kan også tage billeder af din baby alene eller sammen med dig, din partner eller babyens søskende. Og med en kreativ og kunstnerisk tilgang kan du også få billeder, der er mere æstetiske – altsammen i fred og ro så du og din baby føler jer godt tilpas. Der er altså mange muligheder for at skabe flotte fotos, som I vil kunne se tilbage på med stor glæde.

Uanset hvilken løsning vi når frem til, så tager vi os god tid under hele sessionen, så du og din baby kan slappe af (og slapper baby ekstra meget af er der selvfølgelig også tid og plads til at blive skiftet).

Få et minde for livet
Husk det

Intet er mere livsbekræftende end en nyfødt baby. Derfor er et godt babybillede også noget, som mange forældre og familiemedlemmer værdsætter meget højt. 

Og om få år ønsker I måske at udvide samlingen med flere børnebilleder eller et helt familieportræt – her kan vi naturligvis også hjælpe jer.

Uanset om du skal bruge en babyfotograf i København, Aarhus eller et andet sted i Danmark, så kan vi forevige din baby i trygge omgivelser. Med professionelle billeder af det nyeste skud på familiens stamme får I et skønt minde, som I kan få glæde af resten af livet.

Babyfotograf til hele landet
Lokation

Når du skal bruge en babyfotograf, der kan forevige familiens nye superstjerne, bør du ikke nødvendigvis vælge den nærmeste fotograf – vi synes, du bør vælge den bedste, så dine babybilleder bliver af bedste kvalitet og skaber størst mulig glæde for dig og din familie.

Rahbek Media tilbyder babyfotografering i hele Danmark. Så har du brug for en professionel babyfotograf i København, Odense, Aarhus eller et helt fjerde sted, kan du trygt vælge os.

Med vores erfaring og evner bag kameraet skal vi nok få taget smukke babyfotos, uanset om baby er lysvågen eller ligger og drømmer om det næste måltid.

Erfaring
Hos Rahbek Media har vi professionelle fotografer med mange års erfaring fra branchen og en lang række af flotte billeder i porteføljen. Vores dygtige folk har det rette miks af kompetencer, kreativitet og empati, der gør din erfaring med os til en positiv oplevelse.

Skal du bruge en babyfotograf, er vi derfor et oplagt valg, når du skal have det nyeste medlem af familien foreviget i en række flotte babybilleder.

Vi tilbyder flere forskellige typer af billeder:

 
 
baby-gravid-mave

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!