fbpx

Ønsker du billeder af dine børn?

Børn er noget af det mest fantastiske og livsbekræftende. ​

Reklamefilm i Aalborg: Få professionel hjælp til din markedsføring

Børnefotograf​

Deres evige energi og positive tilgang til verden kan skabe smil hos enhver voksen – så hvorfor ikke få taget nogle professionelle børnebilleder, som du og din familie kan få glæde af i mange år.
Og hvordan laver du så en god reklamefilm? Du kan selvfølgelig sagtens forsøge dig med din egen håndholdte kameratelefon. Er du en dygtig formidler, kan du helt sikkert skabe godt content uden mange midler – men så skal du også være dygtig. 
Hvorfor ikke udnytte, at der rent faktisk findes firmaer, der kan lave reklamefilm Aalborg, der rammer lige ned i nerven af det, du gerne vil fortælle om dig selv, din virksomhed og dit produkt? Det kan vi hjælpe med hos Rahbek Media. 

Ønsker du nogle flotte billeder af dine børn?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Erfaring​
Kan vi?

Hos Rahbek Media tager vi billeder af børn i alle aldre (også voksne, der opfører sig som børn eller har et legebarn gemt i sig).

Vi mestrer de mange knapper på vores kameraer, men har også overskud til at trykke på de rigtige knapper hos dit barn, så det smiler og hygger sig foran kameraet.

Uanset om vores børnefotografer skal tage billeder af babyer, småbørn eller teenagere, kan du regne med flotte billeder.

Naturlighed fremfor alt
Her hos Rahbek Media er vi vilde med naturlige billeder, der ikke virker opstillede, men tværtimod viser ægte følelser og fremhæver personligheden. 

Derfor lader vi børn være børn og forsøger at fange dem i deres naturlige måde at være på, så dine børnebilleder bliver så gode som muligt.

Vi går meget op i, at børnene hygger sig og har det sjovt, når de skal stå over for vores børnefotografer – uanset om de har prøvet det før, eller det er allerførste gang. 

Vores dygtige fotografer er erfarne og ved, hvad der skal til for, at børnene kan slappe af, smile og grine – vi kan i hvert fald lave en masse fis og ballade med sjove vittigheder og hyggelige børnelege.

f4
Mulighederne
Hvilke billeder?
Børn

En børnefotografering er altid sjov og hyggelig, og det er mere reglen end undtagelsen, at der er fart over feltet og sved på panden (især hos vores fotografer, der skal følge med i børnenes tempo).

Alle børn er forskellige – derfor bliver alle børnefotos også helt unikke. Vi arbejder med forskellige tilgange, når vi tager børnefotos, hvor vi selvfølgelig lytter til jeres ønsker. 

Skal billederne tages uden for i naturen eller inden for i vores studie eller hjemme hos jer, hvor børnene er mest trygge og afslappede? Er det billeder af ét eller flere børn på samme tid? Og har de deres hverdagstøj på eller et smart outfit til lejligheden?

Mulighederne er mange og resultaterne ligeledes. Men med udgangspunkt i jeres ønsker, finder vores fotografer altid en god løsning, der gør alle glade og skaber mindeværdige børnefotos.

Få hjælp fra dygtige børnefotografer​
Merværdi

Tiden flyver afsted, og inden du ser dig om, er ungerne fløjet fra reden (eller jorden rundt med en backpackerrygsæk). Med hjælp fra en professionel børnefotograf kan du fange børnene i nogle skønne øjeblikke med et stort smil på læben eller et kækt glimt i øjet og have billederne hængende i mange år. Det er også én af grundene til, at mange får taget børnebilleder med få års mellemrum, så de kan se tilbage på børnenes udvikling.

Når du skal have taget børnebilleder, er det også en mulighed at kombinere dem med et familieportræt så din familie kan få endnu flere billeder at glæde jer over. Så giv os et kald eller send en mail så I kan få hjælp af vores dygtige børnefotografer.

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!