fbpx
Salg uden en bygning

Beddingen 7

En god historiefortæller er i stand til, med stemmen og kropssproget, at tage sine lyttere med ind i en drømmeverden. 

Den gode fortæller kan skabe billeder i hovedet på sine lyttere, så de forestiller sig at være lige midt i historien. Fortællingen bliver kun startskuddet til at drømme videre om det sted, hvor den fandt sted.

Inden optagelserne var vi nødt til at tænke godt over, hvordan vi skulle formidle budskabet fra Beddingen. Da vi filmede var bygningen, der bliver talt om, stadig ikke bygget. 

I videoen, vi lavede i samarbejde med Public Image og Dimension Design, var det nødvendigt med en stærk og dygtig fortæller.

En fortæller, som var i stand til at skabe disse drømme for seerne, for vi kunne ikke fremvise bygninger, der endnu ikke var færdige. 

Der var flere måder, som opgaven kunne løses på, men for at skabe det bedste helhedsbillede og samtidig mulighed for at drømme videre, om mulighederne i disse lejlighederne, valgte vi en kombination af flere elementer. 

Optagelser, visualiseringer og en dygtig fortæller – nemlig skuespilleren og teaterchefen Jakob Bjerregaard Engmann. 

Med følelser, indlevelse i fortællingen og stor overbevisning formidlede Jakob idéen bag Beddingen 7, mens vi stod bag kameraet. Det resulterede i 2 minutters lækkerhed.

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Har du et spændende projekt i tankerne?