fbpx

Inaz og Aladdin

Bryllup

Billeder og video er perfekt, når det talte sprog ikke tilstrækkeligt til at formidle store følelser. Med billeder og denne video forevigede vi Inaz og Aladdins bryllup. Med kameraerne forsøgte vi at indfange hele den fantastiske dag, hvor der konstant skete noget. Det var vigtigt at indfange den storslåede stemning, setuppet og euforien, der var rygraden i hele dagen.
Peter dokumenterede dagen med billeder, og Marc og Jeppe gjorde det på video. Dette setup var stærkt og sikrede, at vi kunne videregive stemningen – både på stills og på levende billeder.

Vi fulgte brudeparret fra morgen til aften, fra photo shoot til MC Donalds og til festen. Samtidig med, at vi ville have det hele med, forsøgte vi at holdes os i baggrunden for ikke at forstyrre festen. Det er en balancegang, da man sommetider også bliver nødt til at være lidt påtrængende for at fange ansigtsudtryk og derigennem skabe intimiteten.
Udstyret under optagelserne var et to-kamera setup. Det første var et Ronin setup med GH4 og et nogenlunde bredt objektiv. Dette var for at sikre, at hvis der pludselig skete noget – så var vi klar til at fange det. Derudover blev der brugt et G7 på tripod med teleobjektiv. Den simple idé bag dette var at kunne opnå gode optagelser på afstand, igen for at ikke at forstyrre festen.

Hvilken video ønsker du?

Jeppe Rahbek, kreativ leder og klar til at hjælpe