fbpx

Vejen til succes med virksomhedsfilm

EPJ-Design

Hvordan formidler man taktilitet på video? I videoerne, vi lavede i samarbejde med EPJ-Design, var vores helt klare vision at give modtagerne en oplevelse af det lækre design. 

Seeren skal kunne forstille sig, hvordan træet føles, hvordan savsmuldet dufter og ikke mindst nærmest kunne høre lyden af vestkysten. Målet var at formidle et stærkt sanseindtryk, der kunne stå alene og efterlade seeren med ikke bare en oplevelse af produktet, men især en følelse af produktet.

Med fokus på en visuel æstetik og blid stemning har vi prøvet at indfange den tålmodige flid og nøjagtighed, som Esben lægger i ethvert møbel, han kreerer.

På den måde viser vi ikke blot, hvordan produkter hos EPJ-Design bliver fremstillet, men fortæller også en levende historie, der skildrer, hvilken ånd og følelse virksomheden arbejder med.
Som følge af videoens form og udtryk bliver der således malet et klart billede af, hvilken kvalitet kunderne kan forvente hos EPJ-Design. Til optagelserne af kystlandskabet har vi gjort brug af vores droner. Som det kan ses er disse i stand til at tage stabile og flydende optagelser i svimlende højder. 

Således var vi stand til at skabe en episk følelse i videoens slutsekvens som en smuk og betagende krølle på halen, der efterfølgende er i stand til at efterlade et vedvarende positivt indtryk på seeren.

Læs mere om produktion af virksomhedsfilm her.

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Har du et spændende projekt i tankerne?