fbpx

Eventvideo med Elektronisk musik

Frekvens Festival

Frekvens Festival er en årlig elektronisk musikfestival der bliver afholdt i Aalborg.

Festivalen forløber over en enkelt dag, hvor der bliver fyret op for et bredt udvalg af kunstnere og genre indenfor det mangfoldige univers som er elektronisk musik.

Som det kan ses i videoen tiltrak Frekvens festivalen en masse festglade og opstemte gæster, der nærmest utrætteligt fortsatte, fra solnedgang til solopgang, med at ære den ene DJ efter den anden, ved at pryde gulvet med energisk dans og passioneret indlevelse i musikken.

Med henblik på at rekonstruere stemningen fra festivalen, består videoen hovedsageligt af masser af nærbilleder og hurtig klipning, der passer til musikkens takt og tempo.

Dette skaber den samme ´up and close` intime feel der som regel er til club events som dette, hvor kombinationen af en blødt brummende bas, højmælt psykedeliske rytmer og knivskarpe lysshow, giver anledning til at ”svinde” hen og overgive sig til natten i en euforisk musisk oplevelse.

Slutresultatet er således at du som seer kan få en stærkt indtryk af begivenheden og forhåbentligt måske endda også en lille én på opleveren, hvor du ligesom festivalgæsterne i en kort stund formår helt at forlade hverdagen, for at forsvinde ind i en eskapistisk ekstase.

Læs mere om eventvideo, videoproduktion eller se andre cases.

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Har du et spændende projekt i tankerne?