fbpx

Reklamefilm af efterår og biler

Nordic Leasing

Vandperler på en Mercedes’ sorte lak, et smukt efterårslandskab i Rebild og ovenud lækkert design. Det kunne kun gå helt vildt godt. 

Nordic Leasing og Rahbek Media teamer up og har kreeret denne video, hvor vi giver vores bud på en indbydende bilreklame.
Med henblik på at skildre den unikke køreoplevelse, som Nordic Leasing ønsker at give sine kunder, har vi forsøgt at skabe en reklamefilm, der gør det samme – videregiver mageløs oplevelse. 

Vi har derfor haft fokus på at skildre følelsen af at køre i en eksklusiv og lækker bil, som bevæger sig gennem landskabet blødt og elegant.
Den bestemte stemning har vi opnået gennem videoens æstetiske visuelle stil og musikkens brede lydflader, som skaber den ønskede harmoni. En slags drømmende følelse, der kan give seeren et stærkt indtryk af elegance og eksklusivitet.

De bløde og præcise overgange i klipningen har derfor været essentielle, da det giver en fornemmelse af ”gearskiftet” i køreoplevesen – som kan accelerere, bremse og dreje, hurtigt, effektivt, let og elegant. Visuelt går vi derfor fra nært til fjernt, indefra til udefra i en harmonisk rytme, der understreger køreglæden, og den følelse af frihed, et eksklusivt køretøj kan give.

Til optagelserne har vi ikke holdt igen med at gøre brug af det store udvalg af filmudstyr og gadgets, som disse optagelser krævede for at skabe det rigtige udtryk.

Vi har bl.a. gjort brug af droner, forskellige lyskilder, objektiver, dollys og stativer.  Alt sammen har været med til at kreere det visuelle udtryk vi og Nordic Leasing ønskede.
I sidste ende er formålet med videoen, at seeren skal få øjnene op for, hvilken oplevelse Nordic Leasing kan tilbyde, og dermed blive nysgerrige på deres produkter og service.

Vi tilbyder bla. videoproduktion, præsentationsvideo, kampagnevideo og meget mere.

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Har du et spændende projekt i tankerne?