fbpx

Droner, droner, droner

Rubjerg Knude

Denne præsentationsvideo har vi lavet med henblik på at demonstrere hvad vi kan finde på at kreere hos Rahbek Media og også for at vise vores værdsættelse af æstetik, skønhed og naturen.

Rubjerg Knude er et af de mest enestående spots i Danmark, hvor ord ikke er tilstrækkelig til at beskrive områdets underskønne landskab. Man bliver nødt til at være tilstede og opleve det selv! Eller… Man kan forsøge at visualisere det, som vi har gjort med denne video.

Dog mener vi i midlertidig ikke at dette er muligt til en tilfredsstillende grad, uden at gør brug af bestemte filmiske virkemidler, der på en eller anden måde kan mimere den ærefrygtindgydende følelse man kan få, som følge af alle de sanseindtryk man får, når man bevæger sig rundt på stedet – Simple monotone optagelser ville ikke være nok.

Derfor valgte vi at gøre brug af vores loyale ”lille hjælper”, nemlig dronen! Dronen gjorde det muligt for os at indfange omgivelserne på sådan en måde, at vi kan tage seeren med på en spektakulær visuel og auditiv rundtur, der som selve naturen omkring Rubjerg Knude er i stand til at få dig til at glemme tid og sted.

Videoen kan således beskrives som en drømmesekvens, hvor en hver lille optagelse kunne være et maleri i sig selv, som man kunne falde i staver over. Tempoet er derfor tålmodigt og giver seeren tilpas nok tid til at fordøje. Yderligere underbygget af musikken, med dens milde og meditative toner, der giver anledning at sætte sig tilbage og bare nyde.

Denne lille video af Rubjerg Knude illustrerer således virkelig hvorfor vi værdsætter dronen så meget vores videoproduktion hos Rahbek Media, i det den giver os helt unikke muligheder som både vi og vores samarbejdspartnere samt kunder kan få stor glæde af.

Læs mere om en præsentationsvideo her.

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Har du et spændende projekt i tankerne?