fbpx

Skall Studio

Bæredygtig mode

Denne præsentationsvideo er lavet i samarbejde med Skall Studio, som kontaktede Rahbek Media med et ønske om en video, der kunne nå ind til kernen og skildre deres koncept – håndværket og kunsten i at skabe noget smukt med formål og værdi via tøj og accessories til kvinder.

Som en del af en Kickstarter-kampagne skal videoen fungere som et ”pitch” til at skabe opmærksomhed og beskrive projektets budskab til potentielle bidragsydere.

Videoen har således fokus på søstrene, deres værdier og de tanker, der ligger til grund for deres koncept, hvor principper som bæredygtighed, dyrevelfærd og tidsløshed er i højsæde.
Dermed var det vigtigt, at videoen fik et naturligt, afslappet og minimalistisk touch uden for mange effekter eller klipning, der kunne risikere at fjerne fokus væk fra de dybsindige aspekter i budskabet.

Udover at filme søstrene, der formulerer deres budskab verbalt, drog vi også ud på landet for at indfange den natur, som deres koncept respekterer og søger at bevare, og dermed også skildre deres værdier visuelt. 

Vi viser fremstillingsforløbet af Skall Studios design: Fra fritgående får, behandling af uldet, syning og dampning af tøjet til det færdige produkt.
Dermed får seeren indsigt i processens tekniske faser, men også motivationen, der er udsprunget af eftertænksomhed, nøjsomhed og kvalitet.


Slutresultatet af videoen er, at man som kunde hos Skall Studio kommer til at føle, at man ikke blot køber et produkt, men i høj grad også køber sig ind på og tager del i en idé – med alt, hvad den repræsenterer.

Hvilken video ønsker du?

Jeppe Rahbek, kreativ leder og klar til at hjælpe