fbpx
Copenhagen Marathon

Team Tvilling

Frihed, lighed og broderskab – selvom det klinger både fransk og revolutionært, men det faktisk grundstenene i idéen bag Team Tvilling. Verden er fyldt med fantastiske historier og vi sætter en ære i at fortælle dem. 

Historien om brødrene Steen og Peder er på alle måder fantastisk, og missionen er bestemt også revolutionerende. 

Peder er spastisk lammet, men det forhindrer ikke ham og hans bror i dyrke sport sammen i Team Tvilling. De oplever begge to en fantastisk frihed, når de dyrker sport sammen, for pludselig er udfordringerne af mindre betydning, og de kan på lige fod opleve sporten sammen. 

Det betyder også, at de har styrket forhold til hinanden, og på alle måder er det et fantastisk tiltag. Dette er grundlaget for Team Tvilling, hvor løbere og kørestolsbrugere mødes om at gennemføre løb. 

I forhold til at producere en video fra København Marathon var målet, for os, at indfange og fiksere de kolossale mængder af livsglæde, som var til løbet og blandt tilskuerne. 

Med i videoens forberedelser var også overvejelser om, hvordan vi kunne fange alle de glade øjne hos både deltagere og tilskuere, så vi forsøgte at filme, så vidt muligt, på hele ruten og under hele løbet. Det var en meget inspirerende og fed dag i København.

Se alle vores cases her.

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Har du et spændende projekt i tankerne?