fbpx
Larvelort, blafferi og IKEA

Cirkulær Innovation i Partnerskaber

DELTAGENDE PARTER

Entomass

IKEA

Champost

Genplast

Vrå Dampvaskeri

PRESSE

https://nben.dk/cases

https://nben.dk/cases/cirkulaer-udnyttelse-af-resttekstil

INFORMATION

Kunde Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark

Bureau Rahbek Media

Fotograf Magnus Dahl

Klipper Magnus Dahl

Koncept Jeppe Rahbek

Innovation

Udfordring

Hvad har larvelort, blafferi og IKEA med bæredygtighed at gøre? Det var et af de mange spørgsmål, vi mødte, da vi i sommeren 2021 stod for at dokumentere, hvilke initiativer der var opstået på baggrund af projektet “Cirkulær Innovation i Partnerskaber” (CIP). Ansvarlig for CIP-projektet var Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBEN), og det drejede sig om at engagere forskellige aktører i erhvervslivet og fra Aalborg Universitet i en række fælles indsatser med fokus på at fremme cirkulære partnerskaber.

Nye muligheder
Produkt

Udfordringen lå i at få fat i de mange perspektiver og videreformidle dem på en fængende og effektiv måde. Vi satte os derfor ind i sagerne med grundig desk research og lavede en generisk interviewguide, som kunne justeres i forhold til hver enkelt interviewdeltager. På den måde fik vi sikret en kontinuerlig struktur i præsentationen af de mange forskellige perspektiver – hvilket var nødvendigt, idet vi skulle sammenklippe videoerne af over 20 interviews.

Derefter var vi klar til at køre Nordjylland rundt for at interviewe de involverede aktører fra fem udvalgte projekter og optage relevant billedmateriale, der kunne understøtte det sagte. Dette resulterede i fem mini-docs, som hver især fortæller historien om et unikt partnerskab, der har skabt nye forudsætninger for cirkularitet og bæredygtig erhvervsudvikling. Da det talte til vores iboende nysgerrighed for at møde nye virksomheder, få et indblik i erhvervsudvikling og fortælle vigtige historier, var dette projekt en sand fornøjelse at gennemføre! Samtidig fik vi skabt en række konkrete videofortællinger, som NBEN kan bruge til at dokumentere, hvilken effekt deres indsats har haft.

Så hvad har larvelort egentlig med bæredygtighed at gøre? Få svaret i videoen nedenfor.

Services

Interviews og dækbilleder

Deskresearch samt planlægning

Fotos som et supplement til videoindhold

Levering i respektive formater

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Har du et spændende projekt i tankerne?