fbpx

Vil du høre mere om Content on demand?

videoproduktion og annoncering der sikre et større afkast

Content on demand

Content on demand sikrer relevans, aktualitet og større afkast på jeres markedsføring

Med Content on demand hjælper vi jer med at sikre relevant indhold til jeres markedsføring hver eneste måned. Vi tager både teten og den kreative kasket på, så I trygt kan læne jer tilbage og være sikre på, at I får knivskarpt videoindhold, der bliver markedsført, så I rent faktisk mærker forskellen.

Vi står for hele molevitten lige fra strategien til optagelserne og leveringen til de respektive medier, så I kun skal koncentrere jer om det, I er gode til – og så selvfølgelig de gode resultater.

Er content on demand noget for jer?

Giver Content on demand mening i jeres biks? Vi kunne skrive side op og ned om, hvor meget værdi, løbende content giver… Men det skal selvfølgelig også give mening for jer.

Det får du helt konkret med Content on demand

Content on demand er en pakkeløsning, og det betyder, at I får mere end bare velproduceret video – I får video, der virker. Løsningen omfatter nemlig hele processen, lige fra optagelser on location til validering gennem annoncering.

3 gode grunde til at gå med Content on demand

Stadig lidt i tvivl, om det der Content on demand overhovedet giver mening for jer? Vi har forsøgt at være helt klare i spyttet og sat ord på de 3 største fordele for jer ved konceptet.

Kender du problemstillingen - så kan content on demand være noget for jer.
Er det for jer?
Kender du det her?

I tager et ordentlig dyk i pengekassen og får produceret en drønlækker video. I synes i den grad, det er blevet et flot resultat. I er så stolte af resultatet, at I som det første poster den på Facebook og uploader den på jeres hjemmeside.

Men der går hverdag i den, og mens I bruger jeres tid på at passe jeres arbejde og gøre det, I er gode til… Ja, så ryger videoen langsomt men sikkert i glemmebogen.

Og bum.

Det var så den investering. Det startede med de bedste intentioner… Og endte med en lidt flad følelse. Investeringen var egentlig fin. Og det var jo en god beslutning. Det virkede bare ikke helt efter hensigten. Øv.

Forestil dig så det her i stedet

I får produceret video løbende, der måske tager udgangspunkt i det indhold, I har – og som I ved, performer godt.

I stedet for at ende med at samle støv ude på lageret, er der et hold dygtige mennesker, der sørger for at få det fyret ud over rampen i samarbejde med jeres annoncepartner og skaber skyhøje ambitioner på jeres vegne.

I kan fokusere 100% på drift og alt det, I er gode til – og I kan sove bedre om natten, for I ved, at et kompetent hold af specialister sørger for, at jeres video får gennemslagskraft ude på the World Wide Web.

Undgå de dyre lærepenge – giv dit content liv og lad det arbejde for dig

Vi har igennem vores efterhånden mange år i gamet set scenariet et utal af gange – og vi synes helt ærligt, det er brandærgerligt, når det sker.

Det er spild af god video, og det er først og fremmest spild af jeres hårdt tjente marketing-kroner.

Derfor har vi udviklet et koncept, der går målrettet efter at skabe større afkast for jer ved at sørge for, at jeres video kommer ud i verden og gør en forskel for jeres forretning.

Vi kalder det content on demand.

Det får du med vores content on demand-løsning

Med content on demand sikrer vi sammen, at jeres marketing-kroner ikke bliver penge ud ad vinduet. Det gør vi med en målrettet og konsekvent indsats, der sikrer, at I får produceret nyt content hver eneste måned – og så sørger vi for, at det content bliver spyttet ud alle de steder, hvor det skaber det største afkast for jer. 

Content on demand

Helt konkret

Rapportering på hver enkelt kampagne

I får rapportering på hvert enkelte kampagne, så I hele tiden får indblik i performance og tid brugt(det er både jeres og vores sikkerhed for, at det, vi gør, virker)

Spritny filmproduktion hver måned

I får spritny filmproduktion hver måned – indholdet finder vi sammen, så I ikke behøver at opfinde den dybe tallerken hver måned.

Gennemsigtighed og løbende opdatering

100% gennemsigtighed – vi er i processen sammen, og vi sørger for løbende at holde jer opdateret, så I altid har mulighed for at være med på sidelinjen og ikke føler, at I driver forretning med lukkede øjne.

Content on demand er kloge penge

Med content on demand får I en sikkerhed for, at jeres marketing-kroner bliver brugt på en måde, der rent faktisk ender med at give jer et afkast.

Brug jeres interne ressourcer bedst

I kan frigive flere af jeres interne ressourcer og på den måde koncentrere jer om det, I er gode til.

Fælles ambitioner og forventninger

Vi tager et målsætningsmøde, hvor vi bliver helt enige om ambitioner og forventninger i forhold til annoncering

Jeres annoncepartner vil takke jer

Performance marketing er afhængig af en ting, de rigtige creative assets. Sammen med jeres annoncepartner, om det er internt eller eksternt, validere vi content gennem data.

Snuden i sporet og blikket mod fremtiden

I får løbende rapportering samt videogennemgang af resultater og fremtidig fokus, så vi holder snuden i sporet og sikrer forbedring og højere afkast..

Er det noget for jer?

Bare rolig – her er intet bordet fanger. Så lad os lige starte tage en snak om det først

Og vigtigst af alt? I får målbare resultater takket være annoncering og produktion af indhold, på månedlig basis. Vi sikrer, at I skaber resultater med jeres videoindhold. Samtidig producerer vi løbende mere indhold til jer.

Hva’ skal det så kost’, tænker du måske nu? Svaret er, at det garanteret slet ikke er så svimlende et beløb, som du regner med – prisen for vores content on demand-løsning er 7.000,00 kroner ekskl. moms pr. måned + annonceringsbudget – penge, der hurtigt tjener sig selv hjem igen.

Er content on demand det rigtige for jer? 3 fordele ved konceptet, der er svære at være uenige i:

3 fordele

Er content on demand det rigtige for jer? 3 fordele ved konceptet, der er svære at være uenige i:​

Er du stadig lidt lunken ved tanken om at få produceret video hver eneste måned? Hvis I kun har dyppet tåen i video-content-vandet, kan det måske også virke en smule overvældende – men det er det faktisk ikke.
Stadig lidt i tvivl? Her er 3 af de største fordele ved content on demand:

1. Content on demand betyder én mindre bekymring.

… I stedet kan du koncentrere dig om at skabe værdi for din forrentning – og sove bedre om natten ved tanken om, at vi gør præcis det samme. Med en content on demand-løsning hos os, får I ikke bare løbende video – I får en dedikeret spiller på holdet, der er cirka lige så ambitiøs som Messi på en fodboldbane. Og det er vel at mærke ambitioner på jeres vegne.

2. I sikrer jer, at I får mest muligt ud af jeres hårdt tjente marketing-kroner

I slipper for at bruge penge på indhold, I aldrig får udnyttet det fulde potentiale af. Vi har set det her ske 100 gange før, og derfor har vi krudtet en løsning sammen, der går i sulet på problemerne og sikrer jer, at I faktisk får noget ud af det content, I smider penge efter. I bruger penge på video, fordi det i sidste ende skal tjene penge til jer – right? Så lad os da sørge for, at det er det, der sker.

3. Lille indsats - stort udbytte

Og netop derfor har vi valgt at lave en content-on-demand løsning – vi rykker hurtigt og effektivt, og du får løbende produceret killer-content, så jeres virksomhed er kronisk relevant.

I virkeligheden handler det “bare” om at plukke de lavthængende frugter. Men er det ikke fuldstændig lige meget, når det viser sig rent faktisk at virke? Spørger du vores kunder, er de i hvert fald ikke i tvivl.

Se eksempler på Content on demand

Videoeksempler

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Skal vi sammen sikre jeres afkast?
Kontakt os

Rom blev ikke bygget på én dag, og det gør jeres markedsføring heller ikke – men et sted skal man starte. Og hvis det virker en kende uoverskueligt for jer at kaste jer ud i en brandvideo, er content on demand en oplagt løsning.

Skal vi sammen sætte os ned, se på hvad der virker – og finde ud af, hvordan vi gør det endnu bedre og udnytter alt det, I garanteret er vanvittigt dygtige til? Vi får jeres budskaber losset ud over rampen hver eneste måned – og I høster fordelene. Hver eneste måned.

Vi står i hvert fald klar til at hjælpe jer med at sætte fut i omsætningen og få jeres budskaber derud, hvor de rammer målgruppen lige i hjertekulen.

Bare rolig – her er intet bordet fanger. Så lad os lige starte tage en snak om det først – fang os herunder ⬇

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Er det nu vi sikrer jeres investering i video?

Vores fremragende samarbejdspartnere
Kunder