fbpx

Ønsker du indsigt?

3 typer af video content, din målgruppe faktisk er vild med

Video content

Har du stadig ikke helt fået taget hul på det der med at bruge video content til sociale medier, eller overvejer du måske bare, om det er på tide at skrue endnu mere op for produktion af video content?

Video er, modsat rigtig meget andet markedsføring, faktisk ofte noget, din målgruppe nyder at se – og ja, det gælder faktisk også betalt og annonceret indhold.

Vi er altså ikke de eneste, der elsker videomediet – det gør dine potentielle kunder også. Når det så er sagt, kan det være svært at vide, hvilken type videoindhold, I skal starte ud med.

Du kan altid slå på tråden og tage en uforpligtende snak med os – eller lade dig inspirere af de 3 typer af videoindhold, vi ved, virker.

Har du spørgsmål om video eller content?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Hvad virker?

BTS

Video content #1: Behind the scenes i jeres virksomhed

At tage jeres målgruppe med ind i maskinrummet i jeres virksomhed er for det første ikke bare noget, målgruppen faktisk gider at se – det er også et genialt storytelling-værktøj, der kan være med til at fremhæve alt det, I gerne vil fortælle om jeres virksomhed.

Her kan I med produktion af content til fx Facebook, YouTube eller B2B video content tage jeres målgruppe med om bagved og vise dem jeres kulturer og værdier – og det er noget, der virker.

Behind the scenes video indhold er genialt til både YouTube, Facebook, LinkedIn, Instagram og jeres hjemmeside – og bare fordi, det er behind the scenes, kan I sagtens vælge, hvad I vil vise – og hvordan, I vil vise det. I bund og grund handler det nemlig bare om at understrege, at I er mennesker, der sælger til mennesker.

Tip 2

Events
renault-clio-natur

Video content #2: Event-video

Med videoer fra nogle af jeres events kan I vise, hvad I er sk*de-dygtige til. Samtidig er der også rig mulighed for at få formidlet noget af den stemning, der har været til fx et event – og det performer bare vildt godt på video, hvor man med nogle få tips og visuelle tricks kan skabe så meget stemning, at det virkelig kan mærkes ude på den anden side af skærmen.

Men der, hvor I for alvor vinder med video content af et event, er FOMO (Fear Of Missing Out) – for her kan man se og fornemme, hvad man egentlig er gået glip af (og for guds skyld ikke vil gå glip af næste gang!).

Derudover er det mega flex af jer at vise, hvor dygtige I er fremfor selv at sige det.

Lær fra jer

Merværdi

Video content #3: How-to og tutorials

Ja, du skal give din viden væk gratis – bare ikke det hele. Og det kan du gøre med tutorial-videoer, hvor du lærer din målgruppe noget af det, jeres virksomhed er eksperter i. Det er genialt til både webshops såvel som B2B video content, fordi I får cementeret jer selv som eksperter og samtidig giver jeres målgruppe noget, de reelt kan bruge.

Og det betyder i bund og grund, at de er markant mere tilbøjelige til at lægge deres penge hos jer, næste gang det bliver aktuelt.
Andre typer af video content, der giver flere penge i kassen:


Videoer med produktanmeldelser, hvor I viser jeres produkter frem og forklarer, hvad de egentlig kan (og ja, det kan direkte hæve salget)

Testimonials og cases, hvor dine kunder fortæller om deres resultater og/eller oplevelse

Live streaming – enten som et webinar eller ved et event, I holder (og ja, den her handler i høj grad også om FOMO).

Brand-film, I kan bruge som indhold til fx jeres hjemmeside – en brandfilm kan sagtens være længere end et par minutter, og de lange brand-film vinder mere og mere frem.

Få professionel video content i din online markedsføring

Produktion af videoindhold til alt fra sociale medier til jeres hjemmeside er alfa og omega for, at I kan klare jer ude på den slagmark, vi kalder internettet – der er mange om buddet, og hvis du vil sørge for, at I skiller jer ud, er det værd at overveje at lave plads i budgettet til produktion af content.

Hvorfor? Fordi det er det, din målgruppe vil have. Meget mere simpelt kan det nok ikke siges.

Nysgerrig på, hvilken forskel knivskarpt video-content kan gøre for jeres virksomhed? Vi har altid tid til en uforpligtende snak om jeres muligheder. Du fanger os herunder.

storyboard.udvikling

Jeppe Rahbek Jeg sidder klar foran computeren

Vi er klar!