fbpx

Ønsker du droneoptagelser?

Vil du gerne have din virksomhed til at skille sig ud fra mængden?

Droneoptagelser

I mange, mange år har reklamer og videoproduktion været den største og mest effektive måde at promovere egen virksomhed og egne produkter på.

I dag er der kommet andre spillere på den famøse markedsføringbane, men reklamefilm står stadig meget stærkt i sin position som alfa. Og hvordan laver du så en god reklamefilm?

Du kan selvfølgelig sagtens forsøge dig med din egen håndholdte kameratelefon. Er du en dygtig formidler, kan du helt sikkert skabe godt content uden mange midler – men så skal du også være dygtig.

Hvorfor ikke udnytte, at der rent faktisk findes firmaer, der kan lave reklamefilm Aalborg, der rammer lige ned i nerven af det, du gerne vil fortælle om dig selv, din virksomhed og dit produkt? Det kan vi hjælpe med hos Rahbek Media

Har du spørgsmål om droneoptagelser?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Skab en unik stemning med droneoptagelser​
Mulighederne

Hos Rahbek Media tilbyder vi professionelle droneoptagelser til både små og store virksomheder. Optagelser fra luften med en drone kan skabe unikke stemninger og perspektiver i en video. Det har en fængende effekt, der vil efterlade enhver seer med et godt indtryk og et print i hukommelsen.

Bliver billeder flettet ind i en video fra luften, vil det skabe en særlig effekt, der virker dragende på enhver seer. Droneoptagelser kan sjældent stå alene, og derfor vil du oftest se dem i kombination med almindelige optagelser til eksempelvis reklamefilm.

Med en unik og stemningsfyldt droneoptagelse vil du skille dig ud fra mængden og give et professionelt og fængende indtryk af din virksomhed eller dit produkt.

Nyt liv til dine event- og reklamevideoer​
Inspiration
Droneoptagelser.thumbnail

Pust nyt liv i dine videoer med en droneoptagelse. Det giver enhver event– og reklamevideo et helt nyt liv og tiltrækker en masse opmærksomhed. Vi tilbyder forskellige former for optagelser med drone, som vi kan skræddersy til dine individuelle behov. Det kan være alt fra billeder af din virksomhed fra luften eller integration i længere produktioner.

Vi bruger de seneste og mest professionelle droner fra DJI, som er den førende producent af droner. Kameraet er monteret til dronen i en gimbal, som er med til at sikre, at optagelserne bliver stabile og flydende. Hos Rahbek Media har vi naturligvis indhentet godkendelse til at flyve og optage med drone fra Trafikstyrelsen.

Hvad koster en droneoptagelse?
Merværdi

Vi laver flere forskellige opgaver med vores drone. Alt fra inspektioner til generel videoproduktion. Som oftest er opgaven defineret ud fra et storyboard, som vi har lavet ud fra vores produktionsforløb.

Når det er sagt, leverer vi også droneoptagelser som en separat ydelse. Her har vi muligheden for at rykke ud med flere forskellige setups og diverse droner, alt afhængigt af hvad optagelserne skal bruges til og hvad budgettet her. 

Vi anbefaler jer at tage kontakt til os, så finder nogle rammer der matcher jeres budget.

Rahbek-Media-Sluk-motoren

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!