fbpx

Droneoptagelser

Vi elsker droner!

Vil du gerne have din virksomhed til at skille sig ud fra mængden?

Tiltræk opmærksomhed med en professionel og unik droneoptagelse.

Har du spørgsmål om dronemuligheder?

Jeppe Rahbek, kreativ leder og klar til at hjælpe

Tilfredse kunder

1000 tak for jeres arbejde og ingen tvivl om at jeg vil anbefale hver mand til at booke jer!

Inaz H. Faisal

Jeg har samarbejdet med Rahbek Media i mange projekter, og det er altid med stor fornøjelse.

Lene Bering
Skab en unik stemning med droneoptagelser

Hos Rahbek Media tilbyder vi professionelle droneoptagelser til både små og store virksomheder. Optagelser fra luften med en drone kan skabe unikke stemninger og perspektiver i en video. Det har en fængende effekt, der vil efterlade enhver seer med et godt indtryk og et print i hukommelsen.

Bliver billeder flettet ind i en video fra luften, vil det skabe en særlig effekt, der virker dragende på enhver seer. Droneoptagelser kan sjældent stå alene, og derfor vil du oftest se dem i kombination med almindelige billeder. Med en unik og stemningsfyldt droneoptagelse vil du skille dig ud fra mængden og give et professionelt og fængende indtryk af din virksomhed eller dit produkt.

Nyt liv til dine event- og reklamevideoer

Pust nyt liv i dine videoer med en droneoptagelse. Det giver enhver event- og reklamevideo et helt nyt liv og tiltrækker en masse opmærksomhed. Vi tilbyder forskellige former for optagelser med drone, som vi kan skræddersy til dine individuelle behov. Det kan være alt fra billeder af din virksomhed fra luften eller integration i længere produktioner.

Vi bruger de seneste og mest professionelle droner fra DJI, som er den førende producent af droner. Kameraet er monteret til dronen i en gimbal, som er med til at sikre, at optagelserne bliver stabile og flydende. Hos Rahbek Media har vi naturligvis indhentet godkendelse til at flyve og optage med drone fra Trafikstyrelsen.