fbpx

Eventvideo

Den bedste måde at dokumentere glæde

Vil du gerne promovere et event?

Sig det ikke med ord, men sig det med video. En professionel eventvideo har i modsætning til en tekst eller et billede en helt speciel evne til at fange og videreformidle en hvilket som helst stemning eller atmosfære.

Har du spørgsmål om eventvideo?

Jeppe Rahbek, kreativ leder og klar til at hjælpe

Tilfredse kunder

1000 tak for jeres arbejde og ingen tvivl om at jeg vil anbefale hver mand til at booke jer!

Inaz H. Faisal

Jeg har samarbejdet med Rahbek Media i mange projekter, og det er altid med stor fornøjelse.

Lene Bering
Fang de gyldne øjeblikke med en eventvideo

Med en eventvideo lader vi ingen gyldne øjeblikke gå tabt. Med en stemningsfyldt eventvideo kan enhver stemning blive viderebragt, hvad enten du gerne vil have foreviget dit bryllup, et løb, som du er medarrangør af, eller noget helt tredje.

Hos Rahbek Media er vi eksperter i at skabe inspirerende og stemningsfyldte eventvideoer. Vi er bekendte med de helt rigtige kamerateknikker, ligesom vi forstår at sætte prikken over i’et med professionel og gennemarbejdet redigering. Vi formår at frembringe og formidle essensen og de gyldne øjeblikke i netop dit event med en stemningsfyldt og professionel eventvideo. En video, der kan ses igen og igen.

Tiltræk endnu flere deltagere til dit event

Der findes forskellige måder, som du kan viderebringe dit budskab på. Vil du gerne lave den gode fortælling om, hvorfor netop dit event er attraktivt og vigtigt, så kan det med fordel ske gennem en eventvideo.

En eventvideo er ideel for dig, der drømmer om flere besøgende til dit næste event. Vi har mange års erfaring med promovering af events inden for mange forskellige kategorier og brancher. Vi kan med sikkerhed også tilbyde dig en fantastisk stemningsfyldt eventvideo, som er skræddersyet efter dine behov og ønsker.