fbpx

Ønsker du en eventvideo?

Den bedste måde at dokumentere glæde​

Eventvideo

En velproduceret eventvideo til dit behov

For blot 20 år siden var mange husstande i besiddelse af en klods af et videokamera, som flittigt dokumenterede mange af livets små facetter. Daglige episoder og ferier blev veldokumenteret på film, og det er helt fantastisk for mange i dag at kunne se store begivenheder i ens liv på film.

I dag er det helt omvendt. Alle er i besiddelse af en smartphone eller et kamera, der skyder knivskarpe videoer, og vi dokumenterer mere og mere små bidder af vores liv. Derfor har flere og flere af os også større krav til produktionen af disse videoer, når de skal skildre vigtige events i vores liv.

Derfor hjælper vi hos Rahbek Media dagligt kunder med at producere flotte eventvideoer, der skildrer både små og store begivenheder i kundernes liv. Det kan være eventvideoer til privat brug, eller det kan være eventvideoer, der skal promovere din virksomhed.

Har du spørgsmål om eventvideo?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Fang de vigtige øjeblikke på film - og brug det i jeres markedsføring​
Merværdi

Vi producerer en flot eventvideo lige til dit behov. Om det så er en video, der viser dit bryllup i flotte seancer, om du gerne vil have en eventvideo fra din gennemførte ironman eller du vil forevige en workshop, et kursus eller et vigtigt event, kommer vi gerne og hjælper dig. 

Vi har prøvet det før, og vi har stor ekspertise i kameraføring. Derfor har vi kompetencerne til at fange de smukkeste og bedste billeder fra dit event. Når vi er færdige med at filme, bruger vi tid på at redigere din video, så du får en flot, velproduceret og mindeværdig eventvideo. 

En eventvideo, der på ingen måde kan sammenlignes med en, der er optaget på dit ældgamle kamera eller din spritnye iphone. 

Se din eventvideo igen og igen, og bliv mindet om din store dag i levende, flotte billeder. En velproduceret eventvideo er desuden guld værd i din markedsføring, hvor du kan vise potentielle kunder, hvad du kan. 

team.tvilling2

Promover din virksomhed med en flot eventvideo​

Grundigt
Eventvideo.thumbnail

Det er selvfølgelig ikke kun til privat brug, en eventvideo kan være guld værd. Hos Rahbek Media anbefaler vi ofte vores kunder at få produceret en eventvideo, der efterfølgende kan fortælle en god og fængende historie fra et af de events, du og din virksomhed afholder.

Vil du gerne have flere besøgende til din madfestival, dit loppemarked eller din kunstmesse, kommer vi gerne og laver en flot eventvideo, der kan vise dine kommende gæster, at netop jeres event er et besøg værd. Rahbek Media har stor erfaring med at skabe stemningsfulde billeder, der gør, at beskueren af din video ville ønske, de selv havde deltaget i dit event.

Brug din eventvideo som en “tak for i år hilsen” til dine besøgende, og brug den på din hjemmeside og de sociale medier til at gøre kommende besøgende opmærksom på din eksistens.

Lad os hjælpe dig i mål.

Vi er med fra start til slut og fanger de bedste billeder​
Og vildeste

En eventvideo skal planlægges, selvom det lyder som om, vi blot fanger gode situationer på tilfældige tidspunkter. Sådan er det ikke. 

Sammen lægger vi en udførlig plan for videoen, så vi på forhånd kender de steder på eventet, vi er nødt til at være. Vi er med hele dagen, når dit event afvikles, så du er sikker på, vi får det hele med. 

Bagefter er det op til os at sammensætte en eventvideo, der repræsenterer dig, dit event og din virksomhed.

Eventvideo – her kommer vi tæt på virkeligheden

Vores vigtigste opgave er at producere en video, der kommer så tæt på virkeligheden, som muligt. For lad os være ærlige – næsten al billed- og videomateriale er konstrueret og iscenesæt i højere eller mindre grad. 

Vi er dog eksperter i at være fluer på væggen, når vi filmer din eventvideo. Dermed får du hos Rahbek Media en eventvideo, der kommer meget tæt på virkeligheden – og som selvfølgelig viser den fra sin bedste side.

bæredygtighedsfestivalen
Rahbek-Media---Videoproduktion---Instagram2

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!