fbpx

Ønsker du et familieportræt?

Din familie er med garanti nogle af de vigtigste personer i dit liv

Familieportræt​

Så hvorfor ikke få lavet et familieportræt, som du og resten af din familie kan få stor glæde af nu, og når I vil være nostalgiske sammen om mange år og se tilbage i tiden.
Hos Rahbek Media har vi stor erfaring med familiebilleder og andre gruppebilleder, hvor flere mennesker i fællesskab skaber øjeblikke, der kan frembringe et væld af følelser, minder og smil. Med hjælp fra vores dygtige familiefotograf får I flotte billeder, der får det bedste frem i hele familien (selv den morgentrætte teenager eller den gnavne onkel).

Var du teenager på sidste familiefoto? Så er det tid..​

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Et minde for familien – og livet

Minder

Et godt familiebillede vil helt sikkert knytte jeres familie endnu tættere sammen og give jer et fælles minde for livet. 

Hos Rahbek Media har vi erfarne fotografer, der kan tage flotte billeder af hele den pukkelryggede familie. Med deres kreative evner bag kameraet skal de nok skabe det perfekte resultat, uanset om jeres familiefoto skal hænge i stuen eller bruges som julefoto og sendes til hele familien.

I kan få jeres familieportræt taget i vores studie, i jeres eget hjem eller et helt tredje sted, der måske har stor betydning for familien. Og I kan både få et helt klassisk familiebillede eller ét, hvor kreativiteten slippes fri og ender ud i et sjovt og anderledes familiefoto. Mulighederne er mange, men vi skal nok sørge for, at resultatet bliver godt, og tiden foran kameraet bliver hyggelig og sjov – måske så meget, så I ville ønsker, der skulle tages endnu flere billeder.

Få hjælp til at fange familien​

Fang dem

Skal I bruge en dygtig familiefotograf, der kan fange dig og din families kærlighed og sammenhold i ét billede, så selv en fremmed nemt kan se, hvordan jeres familie har det med hinanden?

Lad de dygtige fotografer fra Rahbek Media tage sig af jeres familieportræt  – så kan I tage jer af hinanden i stedet for og altid vende blikket mod jeres familiebillede og den hyggelige stund, hvor I fik det taget.

Vi tilbyder flere forskellige typer af billeder:

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!