fbpx

Ønsker du hjælp til filmproduktion?

Går du rundt med en ide eller vision til en film, men mangler den rette samarbejdspartner eller/og udstyr til at komme i gang – Eller komme videre – Med din filmproduktion?

Filmproduktion

Hos Rahbek Media kan vi tilbyde dig begavet sparring til filmidéudvikling, kyndig teknisk ’know how’- og ’best practise’ rådgivning, kompetent redigering og behandling optagelser, effektiv promovering af din film, samt udlejning af professionel state-of-the-art filmudstyr. Således kan din vision i et samarbejde med os meget snart blive til virkelighed – Vi er altid begejstret for hvilken filmmagi der kan opstå når vi slår hovederne sammen med andre.

Har du spørgsmål om filmproduktion?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Film, det er lige os!​
Kompetencer

Vi elsker nemlig film hos Rahbek Media og har derfor brede kompetencer indenfor, og kan derfor tilbyde dig, idéudvikling, optagelse og redigering af følgende genrer inden for filmproduktion:

Grundig post-produktionsarbejde er essentielt
Redigering
renault-clio-natur

”Phasing” og ”flow” er essentielle elementer i enhver filmfortælling, kort som lang, stor som lille. Derfor gøre vi mindst en ligeså stor indsats for at skabe et flydende tempo, med en nøje afstemt rytme, i enhver filmproduktion vi udfører, i overensstemmelse med genrer og resten af filmens virkemidler. Resultatet af denne tilgang er at vi kan tilbyde filmproduktion som altid resulterer i en helstøbt filmoplevelse, der går op i en højere enhed.

Værdi efter produktionen
Promovering

Sluttelig kan vi også tilbyde promovering og eksponering af din film, via udarbejdning af diverse typer af teasers, SEO (søgningsoptimering) samt trafikskabelse, således din vision eller fortælling kan nå ud til verdenen, vokse og sprede sig.

Vi laver filmproduktion i hele Danmark, uanset om din virksomhed er beliggende i AarhusOdense eller Aalborg (eller for den sags skyld et andet sted).

stress-arbejde

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!