fbpx

Få priser på fotograf

Fotografpriser

Hvad koster en fotograf?

Det spørgsmål får vi tit i Rahbek Media.

Men det er faktisk ikke så let at svare på uden at vide noget om kundens ønsker og krav til fotograferingen – de færreste opgaver er nemlig ens.

Hvis du er typen, der sammenligner fotografpriser, skal du ikke blot se på den konkrete pris – du skal også tænke på alt det andet, der er en del af den samlede pakke, f.eks. din fotografs erfaring og evner, ekstra services, fotolokationen og brug af udstyr.

Den bedste fotograf er i de fleste tilfælde ikke den billigste, da du netop går glip af en masse fordele, som i sidste ende giver dig mere værdi for pengene.

Hos Rahbek Media kan du altid regne med en god pris på din fotograf. Vi tager udgangspunkt i dine konkrete ønsker og skræddersyer derefter en gennemsigtig og letforståelig pris til dig. Du skal nemlig kun betale for det, du ønsker og får – det synes vi er mest fair.

Har du spørgsmål om pris vedr. fotografering?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Pris på fotograf - hvad har indflydelse?
Kvalitet

Her hos Rahbek Media har vi dygtige fotografer med mange års erfaring bag kameraet. Det gør os i stand til at give dig skræddersyede løsninger og fotos i professionel kvalitet. Og netop kvaliteten er altid i top, uanset om dine billeder er til dig og familien eller skal bruges til kommercielle formål. Man skal aldrig gå ned på kvalitet (eller udstyr).

Udover den knivskarpe kvalitet er der også andre fordele ved at vælge os:

  • Dygtige fotografer med øje for detaljerne
  • Professionelt udstyr og studie
  • Fotografering til private og erhverv
  •  Kreativ og professionel tilgang til dine fotos

Vores fotografpriser afhænger af mange ting. Det bunder primært i dine ønsker og ambitioner, men også omfanget af vores forberedelse, fotografering og efterbehandlingsarbejde. Det kan også være antal billeder, type af fotos, farve eller sort/hvid, til privat eller erhverv, levering i digital eller fysisk form samt fotografering i vores studie eller et sted som kræver transport af os og vores udstyr. 

Der er altså mange ting, som har indflydelse på den endelige pris på din fotograf.

Forskellige løsninger, forskellige priser

Professionelt
Maersk-min-historie-drenge-by

Hos Rahbek Media tilbyder vi professionel fotografering til mange formål. Dine ønsker og valg har naturligvis indflydelse på den endelige fotografpris. Vi kan lave helt enkle løsninger med ét eller få fotos, men også de mere omfattende af slagsen, hvor det skal være lidt vildt og måske endda suppleres med video.

Hos os kan du blandet andet få disse typer af fotos:

Mulighederne er mange, men med vores professionelle fotografer bag kameraerne kan du være sikker på at få suveræne fotos i den skarpeste kvalitet, der matcher dine ønsker. Så når du bliver glad, er vi også glade.

Hør mere om vores fotografpriser

Tilbud

Med besøget på denne side har du nok været lidt på udkig efter nogle konkrete fotografpriser. 

Det er dog ikke så nemt at give en præcis pris uden at vide, hvad du ønsker. Hvad der derimod er nemt er at give os et kald, hvor vi hjertens gerne fortæller dig, hvad du kan få for dit budget eller giver dig et bud på en pris på en fotograf til din opgave. 

I sidste ende skal du nok få professionelle fotos til en pris, der ikke ødelægger dit budget eller humør.

familie-hund

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe!

Vi er klar!