fbpx

Skal du have en dreng eller en pige?

Graviditetsbilleder

Uanset om dit kommende barn bliver en han, hun eller hen, så er der ingen tvivl om, at et graviditetsbillede er et fantastisk minde, som du og din familie kan se tilbage på med stor glæde.

Hos Rahbek Media har vi dygtige fotografer med mange års erfaring bag kameraet. De er vant til at arbejde med mennesker og tage flotte, professionelle billeder, der skaber dybe følelser.

Så ønsker du gravidbilleder, der viser dig og dit kommende barn på smuk vis, og som du vil elske at gense senere i livet, er det os, du skal have fat i.

Har du spørgsmål om at få taget graviditetsbilleder?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Gravidfotos med en kunstnerisk tilgang

Gravidbilleder

Gravidfotografering skal ikke blot ses som en afbildning af en gravid mave. Dine billeder har potentiale til at være kunst. Det siger vi ikke bare, fordi det skal lyde smart.
 
Med en kreativ og kunstnerisk tilgang til dine mavebilleder kan man rent faktisk opnå imponerende æstetiske resultater – så kan du med glæde finde billederne frem om mange år, hvis du vil tænke tilbage på tiden, inden dit barn blev en trodsig, Snapchat-afhængig teenager.
 

Gravidfotografering er noget helt særligt – både for den gravide og hendes nærmeste, men faktisk også for os som fotografer. Et gravidbillede kan først og fremmest skabe stærke følelser og minder for dig og din familie, når I får mulighed for at se tilbage på et af livets største øjeblikke. For os handler det derimod om at se mulighederne i din flotte, runde mave og fremhæve skønheden i dine graviditetsbilleder bedst muligt.

Dygtige fotografer skaber muligheder

Erfaring
gravid-par-baby

Dygtige fotografer skaber muligheder

Hos Rahbek Media har vi erfarne fotografer med masser af kreative idéer. De har lige så forskellige synspunkter om mulige locations til dine gravidbilleder, som udvalget af bland selv-slik i biografen. Derfor handler det i høj grad om dine ønsker og forventninger.
 
Nogle ønsker gravidfotografering udenfor i naturen, mens andre foretrækker billederne taget i deres eget hjem eller i vores studie. Derudover kan vi også lege med forskellige vinkler og positurer, ligesom billeder i sort/hvid eller farve også har særlige fordele.
 
Og ønsker du, at din partner eller det kommende barns søskende skal være med på billedet, er det også en smuk måde at vise kærligheden mellem jer alle.
 

Mulighederne er mange, men det er her, vores erfarne fotografer kan træde i karakter og bruge deres kreative hjerner, der er fyldt med idéer til, hvordan du kan få flotte gravidfotos.

Få et smukt minde for livet

Graviditet

Med gravidfotos fra en professionel fotograf får du et smukt minde for livet, som ingen kan tage fra dig. 

Vi tager gerne en snak med dig om mulighederne ved dine graviditetsbilleder – på en enkelt fotosession skal vi nok få taget nogle fantastiske billeder, men du kan også overveje muligheden for flere sessions, så du har en hel serie af billeder fra din graviditet. 

Giv os et kald eller send en mail for at høre mere eller booke en tid – vi byder naturligvis på en forfriskning eller snack til dine cravings, hvor vilde de end måtte være.

Vi tilbyder flere forskellige typer af billeder:

Gravid mave

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe!

Vi er klar!