fbpx

Guide til opsætning af Facebook covervideo

Del

Måske har du allerede bemærket, at nogle virksomheder har erstattet sit sædvanlige coverbillede med en covervideo.

Dette er noget, du nemt selv kan implementere for at pifte din Facebookside op og styrke dit brand. Så derfor har vi i dette blogpost kreeret en guide til, hvordan du laver din egen Facebook covervideo.

Du sidder måske og spørger dig selv nu: “hvad er der galt med mit nuværende coverbillede? Det har virket fint de sidste 3 år”, men ved hjælp af en Facebook covervideo kan din side springe i øjnene på dine kunder og “fange dem”, således at de har lyst til at se videre. Facebooksider har det nemlig med, at drukne i mængden af andre lignende sider og grupper.

Hvordan fungerer det så i praksis? Covervideoer på Facebooksider passer til coverformatet og er derfor kortere og bredere, end de typiske videoer, du vil uploade på Facebook.

For at få den mest optimale covervideo kan du gå efter disse mål:

  • Mellem 20-90 sekunders varighed
  • Mindst 1008p opløsning
  • Størrelsen skal være 820×312 pixels. Sørg derfor gerne at de vigtige elementer i videoen er centralt i billedet, så du ikke mister et vigtigt budskab.
  • Videoen bliver afspillet uden lyd, medmindre man klikker ind på videoen. Sørg derfor, at indholdet giver mening uden lyd.

Hvis du ønsker at lære mere om egen produktion af video kan du læse disse blogsposts:
Guide til produktion af egen video
5 tips til videoredigering
De bedste programmer til videoredigering

Nu er du næsten klar til, at uploade din nye covervideo til din Facebookside. Du skal bare klikke på “skift coverbillede” og upload din splinter nye video. Voila!

Der er mere..

Har du spørgsmål?

Jeppe Rahbek, kreativ leder og klar til at hjælpe