fbpx

Ønsker du en instruktionsvideo?

Instruktionsvideo formidler viden og giver målgruppe forståelse af dit produkt

Instruktionsvideo

Video letter forståelsen. De fleste af os har prøvet at stå med et akut behov for noget viden omkring brugen af et produkt, en reparation eller en håndgribelig guide til ét eller andet, man lige sidder og fifler med.

Her er det ofte den bedste løsning at få det forklaret på video i stedet for at stå på hovedet i noget skriftligt læringsmateriale som en tung, skriftlig manual eller en tilsvarende teksttung hjemmeside.

Det er efterhånden gået op for mange virksomheder og institutioner, at video er et medie, som målgruppen har lettere ved at omsætte til viden og læring. I nogen tid har instruktionsbøger været erstattet af hjemmesider og digitale tekster, der måske ikke bærer den helt store innovative fordel.

For når det kommer til litterær læsning og forståelse, er der fortsat mange, der sværger til den værdi, det giver at have det medie, man læser fra i hånden. Men for langt de fleste mennesker er en instruktionsvideo et meget bedre værktøj til at skabe forståelse for et givent emne eller et produkt, end en hvilken som helst anden form for tekst. 

Har du spørgsmål om at få lavet en instruktionsvideo?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Fortæl din historie, og formidl dit produkt​

Historien

I dag kan alle i princippet lave en video, hvis de er i besiddelse af en smartphone eller et digitalkamera. Men hvis du skal have en video, der sikrer den ultimative forståelse fra afsender til modtager i din instruktionsvideo, bør du overlade arbejdet med at producere videoen til et professionelt bureau. 

Hos Rahbek Media har vi det helt rigtige sæt af tekniske kompetencer til at optimere læringen i din instruktionsvideo. Vi kan gennem en professionel tilrettelæggelse, optagelse og redigering sikre, at din instruktionsvideo er uhyre præcis og ikke indeholder kommunikativ støj i form af uhensigtsmæssige pauser, dårlig lyd, irrelevant tekstning mv. Hvis du bruger os, får du en knivskarp instruktionsvideo, hvor udviklingen af din målgruppe er i fokus. Og vi hjælper med at tilrettelægge informationen og materialet, så det giver den bedst mulige effekt. 

Giv værdi til målgruppen

Relevans

Alle kan i princippet lave en instruktionsvideo. Men det er kun de færreste, der forstår at producere en god instruktionsvideo, hvor teknik, sprog, situation og medie spiller sammen på en måde, hvor muligheden for forståelse ikke er begrænset af tekniske aspekter.  

Og det er lige præcis det, vi kan hjælpe dig med. Vi vil helt fra begyndelsen prioritere målene for din instruktionsvideo, give relevant sparring omkring læringsorienteret videoproduktion og derved etablere et samarbejde, der resulterer i, at du får den instruktionsvideo, du ønsker dig, og din målgruppe finder relevant værdi i din instruktionsvideo.  

Vi hjælper dig gerne med at producere en relevant instruktionsvideo ud fra et eksisterende koncept – men vores erfaring giver os også mulighed for at hjælpe dig med at definere en strategi, der kan give dig den effekt, du håber på.

Herefter sørger vores produktionsteam for at udarbejde et manuskript, at optage din instruktionsvideo med relevant opsætning, at lave en velstruktureret redigering og at levere et færdigt produkt i højeste kvalitet, der er klar til at blive taget i brug med det samme

Grundigt forarbejde, produktion og efterredigering er nøglen

Grundigt

Vi kan producere alle former for instruktionsvideoer

En instruktionsvideo er en betegnelse, der kan dække over mange forskellige ting. Med sin mulighed for at skabe tydelig kommunikation med den rette tilgang, kan en instruktionsvideo gøre selv kompleks og teknisk avanceret kommunikation let spiselig og forståelig. 

En instruktionsvideo kan bruges eksternt til at vise en kunde, hvordan man bruger et bestemt produkt, en service eller et bestemt stykke software. En instruktionsvideo kan dog også være et effektivt internt redskab til at skabe læring og forståelse af arbejdsrelaterede mekanismer, da onboarding-forløb med instruktion af nye medarbejdere kan være ressourcekrævende og omkostningstungt. Og en instruktionsvideo har ydermere den fordel, at man finde materialet frem igen, hvis man har brug for at få genopfrisket instruktionen.

Rahbek-Media---Videoproduktion---TDC

En instruktionsvideo giver din målgruppe mulighed for at udvikle sig

Merværdi
Rahbek-Media---Videoproduktion---Instruksion

At lære gennem video giver mulighed for at tilegne sig ny viden hurtigere og mere præcist end gennem skrift alene. For en instruktionsvideo kombinerer de fleste elementer af kommunikation – tale, skrift, kropssprog, lyd, billede – hvilket gør det til et temmelig effektivt medie til oplæring, instruktion og træning.  

Hos Rahbek Media tager vi os tid til at forstå dine mål med din video. Og det gælder i særdeleshed også for din instruktionsvideo. Vi arbejder indledningsvis med at identificere din målgruppe og lære den at kende i relevante detaljer.

Det giver os mulighed for at producere en instruktionsvideo, der skaber netop det engagement, som du ønsker fra din målgruppe. I produktionen af alle vores instruktionsvideoer bestræber vi os også på at finde og bruge det stilistiske udtryk, der vil ræsonnere bedst med de mennesker, som din video henvender sig til.   

 

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe!

Vi er klar!