fbpx

Skab glæde mellem venner og familie

Julefotografering

Julefotos glæder hele familien

Nu’ det jul og igen og nu’ det jul igen… og nu skal der tages et godt julefoto, som kan glæde hele familien.

Uanset om du er typen, der går rundt i en sjov julesweater i hele december eller ikke ejer en eneste trøje med julefarver, så er der stor sandsynlighed for, at et julekort kan skabe smil og glæde blandt familie og venner.

Hos Rahbek Media elsker vi julefotografering lige så meget som juleaften, julemad og julegaver (okay, næsten lige så meget). Vores dygtige fotografer har mange års erfaring med mange forskellige former for fotografering – også julefotografering. Derfor kan vi med garanti sikre dig nogle flotte billeder, som kan tage julestemningen hos familien og vennerne til et helt nyt niveau.

Har du spørgsmål om julefotografering?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Julefotografering i højeste kvalitet

Kvalitet

Flotte julebilleder i bedste kvalitet

Hvad end du skal have taget dit første julefoto eller har fået taget et flere år i træk, så kan vores dygtige fotografer hjælpe dig – både med de skøre idéer til udklædning eller blot til at tage billederne i så professionel kvalitet, at selv familiemedlemmer med grå stær kan nyde synet af dit julefoto.
 

Og når I nu alligevel er i gang og har fundet det store smil frem, kan I også få taget et godt familieportræt eller nogle flotte parbilleder, som også kan glæde hele familien. 

Giv os et kald og book en tid eller hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med julefotografering.

Traditionelle eller utraditionelle

Typer

Forskellige muligheder, forskellige resultater

Hos Rahbek Media arbejder vi med forskellige typer af julefotos. Udover de helt traditionelle og de lidt mere skæve varianter kan vi også tage billeder af dig alene eller sammen med din partner, dit kæledyr, dine søskende eller hele din familie – der er lige så mange muligheder for at lave et godt billede, som der er opskrifter på risalamande.
 

Når vi er færdige med fotograferingen og efterredigeringen, kan du selvfølgelig få billederne digitalt. Men ønsker du dine billeder i fysisk form, klarer vi også det – så har du et foto, der kan sendes som julekort til hele familien eller blive sat i ramme, så det kan tages frem i december og tilføje lidt ekstra julestemning i hjemmet.

Afslappet atmosfære ved julefotografering

Stemning

Slap af, hyg dig og smil

Når opgaven står på julefotografering hos Rahbek Media er der knap så meget ’ho, ho, ho’, men derimod mere ’smil, smil, smil’. 

Vores fotografer er ikke blot dygtige til at få billederne til at se gode ud, men kan også hjælpe dig med at tage dig bedre ud på billederne.

Et julefoto skal foregå i en hyggelig, sjov og afslappet atmosfære, så derfor gør vi alt, hvad vi kan for, at alle der skal være med på julebilledet føler sig godt tilpas foran kameraet. 

Vi byder også gerne ind med kreativ inspiration og skøre idéer, hvis du ønsker noget andet end et traditionelt billede – måske skal du klædes ud som julemand, eller din hund skal have rensdyrører på. Uanset hvor kreativt dit julefoto skal være, kan vi sikre dig flotte billeder, der giver smil på læben i hele december.

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe!

Vi er klar!