fbpx

Vil du også have succes med online video?Kun de aller dygtigste kommer med.

Behind the scenes.

Jeppe Rahbek

Jeppe spiser visioner til morgenmad. Han går aldrig på kompromis – hverken med videoproduktion eller sin mountainbike af det pureste carbon. Jeppe vil fremad og har en passion for effektiv projektstyring, optimering og alt der indeholder elektronik. Når han ikke bliver headhuntet til diverse foredrag, bryder han jævnligt ud i dans og giver power knuckles til alle på kontoret.

Marc Skjødt Pedersen

Marc er kvalitetschef hos Rahbek Media. Med en fortid hos politiet ligger den lige til højrebenet, at han står for sikringen af vores ydelser samt holder en hånd i hanke med opgaverne. Evnerne fejler absolut intet, hvilket et ophold på European Film College også understreger. Eneste anke er at når der er vind, bliver Marc lidt svær at holde foran computeren.

Esben Rahbek

Esben er det tekniske geni hos Rahbek Media. Han står for al grafik der udvikles til kunder, samt animationer og alt der tager mere end 10 sekunder i After Effects. Hans sans for detaljer og kreative vinkel er spot on!

Lige midt i kære Aalborg.

Her finder du os.

Rahbek Media ApS

Strandvejen 9, 1,

9000 Aalborg

CVR: 38 51 83 72

Vi er en del af kontorfællesskabet Mama I Made It, hvor vi sidder med en bred vifte af kompetente mennesker. Kontoret huser alt fra SEO-eksperter, Web, Video, Tryk og Designere. Har I en opgave som indeholder mere end blot video, kan vi derfor også løse den.

Hos Rahbek Media er vi ildsjæle, som sætter en ære i, at skabe professionelt video content, som lever op til kundens såvel som vores egne forventninger.

Rahbek Media er et marketingbureau som har specialiseret sig i at lave video til sociale medier, for virksomheder som ønsker at skabe værdi. Jeppe startede sin gøren med et kamera, da han ønskede at dokumentere sine Mountainbiketure. Kort tid efter blev han kontaktet af en virksomhed i Norge, som ønskede en video. Dette var startskuddet, som førte til Rahbek Media.

Vi har én simpel mission:
Vi vil være de bedste til at skabe content.