fbpx

Har du en idé til et projekt?

Vores team

Jeppe Rahbek

Jeppe spiser visioner til morgenmad. Han går aldrig på kompromis – hverken med videoproduktion eller sin mountainbike af det pureste carbon. Jeppe vil fremad og har en passion for effektiv projektstyring, optimering og alt, der indeholder elektronik. Når han ikke bliver headhuntet til diverse foredrag, bryder han jævnligt ud i dans og giver power knuckles til alle på kontoret.

Marc Skjødt Pedersen

Marc er kvalitetschef hos Rahbek Media. Med en fortid hos politiet ligger den lige til højrebenet, at han står for sikringen af vores ydelser samt at holde hånd i hanke med opgaverne. Evnerne fejler absolut intet, hvilket et ophold på European Film College også understreger. Eneste anke er, at når der er vind, bliver Marc lidt svær at holde foran computeren grundet hans passion for kitesurfing.

Maja Sønderskov

Maja er vores storyteller. Hun kommer med en markant anderledes tilgang til det at producere video, end vi andre gør. Reelt producerer hun faktisk ikke video – og der er her hendes forcer opstår. Hun lader sig ikke begrænse af facts eller tro, men skaber sammen med vores kunder den bedste fortælling.

Kevin Kvist

Kevin er vores videoekspert. Med en baggrund hos medieskolerne i Viborg er vi on point i forhold til operations og håndtering af kameraer. Han har en indsigt i historiefortælling og sammensætning af billeder, som er uovertruffen. Derudover står han for vores praktikanters oplæringsproces i Adobe Premiere og den specifikke redigeringen heri.

Rahbek Media ApS

Strandvejen 9,1 9000 Aalborg

CVR 38518372

Mama I Made It

Strandvejen 9,1 9000 Aalborg

Vi er en del af kontorfællesskabet Mama I Made It, hvor vi sidder med en bred vifte af kompetente mennesker. Kontoret huser alt fra SEO-eksperter, Web, Video, Tryk og Designere. Har I en opgave som indeholder mere end blot video, kan vi derfor også løse den.

Årlige sponsorater

Naturmødet

Naturmødet er et årligt nationalt folkemøde om og i naturen. Gennem tre dage omdannes den nordjyske by Hirtshals til epicenter for dansk naturdebat og naturoplevelser.

Brønderslev Idrætsforening

En idrætsforening med både håndbold og fodbold.

Staudt Motorsport

Staudt Motorsport er et racingteam, som gør sig gældende i DTC – Danmarks konge klasse.

Aalborg Bæredygtighedsfestival

Bæredygtighedsfestivalen er et sammensurium af events med fokus på bæredygtighedens mange facetter lige fra miljø til social ansvarlighed.