fbpx

Fotografering af mad er en kunstart

Madfotograf

Derfor kan madbilleder naturligvis også ses som kunst, hvor en professionel madfotograf kan tage billeder, der fremviser maden på æstetisk og appetitvækkende vis.

Billeder af mad skal skabe interesse og få tænderne til at løbe i vand, så man får lyst til at købe maden – og det sker ikke, når billederne på hjemmesiden eller menukortet ligner noget fra en gruppe folkeskoleelevers første madkundskabstime.

Hos Rahbek Media ELSKER vi mad, og vi ELSKER fotografering – så bliver det ikke meget bedre. Med hjælp fra vores dygtige madfotograf, der har mange års erfaring fra branchen, får du madbilleder, som giver fugtige mundvige og knurrende maver – og det er vel i bund og grund det bedste kompliment til et godt madfoto.

Har du spørgsmål om madfotografering?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Skab appetit med flotte madbilleder

Madens æstetik
Ejer du en restaurant eller café? Eller er du blot kæmpefan af Masterchef og andre madprogrammer?
 
Uanset hvad din baggrund er for at elske mad, så ved du, at flotte billeder, der præsenterer råvarer og færdiglavede retter på æstetisk vis, har en stor effekt – du kender det selv fra alle de madfotos, du tidligere har sat dine øjne på, når du har valgt (eller fravalgt) et spisested eller en ret fra et menukort.
 

Skal du bruge en dygtig fotograf, der kan fange dampen fra suppen eller de glinsende vanddråber på de nyvaskede tomater, kan du trygt vælge os.

Vi har mange års erfaring fra branchen, så vi ved, hvad der skal til for at gengive maden på en naturlig, flot og appetitvækkende måde, hvor der udvises respekt for de gode råvarer og kokkenes evner inden for tilberedning og anretning.

Madbilleder har mange muligheder

Kreativitet
cheeseburger-mad
Hos Rahbek Media har vi dygtige fotografer, der kan en hel masse – især i forhold til fotografisk arbejde og billedredigering, der skaber knivskarp kvalitet.
 
Vi har stor erfaring med at tage billeder, der passer perfekt til billedernes formål og kundernes ønsker. Det sker blandt andet med kreative opsætninger, sort/hvid eller farve og, i forhold til madfotografering, æstetiske billeder kun af maden eller med den talentfulde kok, der tilbereder eller anretter.
 
Mulighederne er mange, når der skal tages flotte billeder af mad. Det er vigtigt at skabe en positiv stemning, og vi eksperimenterer gerne med maden, anretningen og billedernes komposition. 
 
Med vores kreative hjerner og øje for detaljerne skal vi nok skabe flotte madbilleder, der taler til sanserne og brænder igennem hos målgruppen (uden at køkkenet brændes af på samme tid).

Gode madbilleder kan skabe merværdi

Merværdi
Hvis du vil øge chancen for at sælge mere, er professionel madfotografering et must. Billeder i super skarp kvalitet, der viser maden fra sin bedste side, har bare større effekt på menneskers tilbøjelighed til at vælge eller fravælge en madret eller en restaurant – vi er trods alt visuelle væsner.
 

Med Rahbek Media får du flotte, appetitvækkende billeder til hjemmesiden, brochuren eller menukortet. 

Så lad vores dygtige madfotograf hjælpe dig, hvis du ønsker professionelle madbilleder, der giver dine kunder lyst til at vælge alt fra menukortet.

Vi tilbyder flere forskellige typer af billeder:

sushi-mad-japan

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!