fbpx
Videoer og annoncering

Moonboon

RESULTATER

“Rahbek Media får mine varmeste anbefalinger, hvis du skal have skudt noget lækkert content, der kan hjælpe med at sætte din forretning on fire.” Simon Bak Andersen, medejer Moonboon.

PRESSE

https://moonboon.dk/

https://www.facebook.com/Moonboon-Baby-Studio-655102961553678/

INFORMATION

Kunde Moonboon Baby Studio

Bureau Rahbek Media

Fotograf Marc Skjødt Pedersen

Klipper Søren Mølgaard

Koncept Jeppe Rahbek

Kontinuerligt indhold

Udfordring

Moonboon kom til os med et ønske omkring at få produceret annoncevideoer. Vi brainede med dem og konkluderede og content on demand modellen var vejen frem. Her er de sikret et kontinuerligt output af indhold til deres annonceformater og samtidig skaber samarbejdet mulighed for at få produceret indhold derudover.

Især contentproduktionen op til deres deltagelse i Løvens Hule var essentiel, da der naturligt vil komme stor fokus på deres brand, fortælling og ikke mindst oplevelsen af deres ageren på sociale medier.

Derfor har vi samarbejdet om at lave en contentplan op til lanceringen af deres deltagelse og arbejdet mod det mål at have det klar til lanceringen af deres afsnittet. 

Ideer
Produkt

Der blev ved opstart af aftalen og samarbejdet, lavet en strategi for hvordan content skulle produceres og udrulles. Vi lavede en masterplan og et idesetup i vores interne kundesetup. Her laves en overordnet plan, så alle i hele processen ved hvad der er produceret, hvad der bliver og ikke mindst hvad der kommer til at blive produceret de kommende måneder.

I samarbejde med Moonboon har vi siden 2019 produceret + 100 forskellige annoncevideoer til Danmark, Sverige, Tyskland og Frankrig. Derudover er der produceret en brandvideo, adskillige testimonialvideoer, en headervideo og billed content. 

Services

Mere end 100 produktioner, af forskellige stykker content

Content on demand strategi

Indhold til alle deres platforme, såsom hjemmeside og annoncering på Facebook og Instagram

Planlagt indhold for 2021

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Har du et spændende projekt i tankerne?