fbpx

Ønsker du en musikvideo produktion?

Musikvideo til dit budget

Musikvideo produktion

Er du en passioneret musiker, der godt tør at drømme stort?

Eller er du en del af et mindre eller måske nyopstartet pladeselskab? Så kan priserne på en musikvideo produktion sagtens være det, der gør, at du ligger vågen om natten. 

Har du været ved at undersøge, hvad en musikvideo produktion koster, har du nok også fundet ud af, at det i den grad er mareridts-materiale, hvis man ikke har verdens dybeste lommer. 

Men! Her hos Rahbek Media synes vi også, at de mindre fisk skal have lov til at lave fede projekter – herunder musikvideoer. 

Derfor står vi klar til at skyde en lækker musikvideo, der samtidig passer til jeres budget. 

Har du spørgsmål om en musikvideo produktion?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

En musikvideo produktion kan gøre underværker for din karriere

Effektiv

Der er rigtig mange, der drømmer om at slå igennem som musiker. Er du en af dem, der drømmer om at kunne leve af musikken? Så ved du også, at der er kamp om pladserne på hitlisten. Hvis du gerne vil blive til noget, er du derfor nødt til at sørge for, at du bliver både set og hørt. 

Og det er her, en musikvideo produktion kommer ind i billedet. En musikvideo kan du bruge til effektivt at promovere dig selv eller dit band med – og på den måde skabe markant større opmærksomhed omkring din musik. 

Der er ingen, der har sagt, det skulle være nemt at blive musiker – men det bliver bare dét nemmere, når man ved, hvilke tangenter man skal spille på, når man skal markedsføre sig selv.

 

5 gode grunde til at få lavet en musik produktion

Hvorfor?

1) Som musiker handler det om at blive hørt – og set
Med en flot musikvideo produktion får du en video, du kan bruge til at markedsføre dig selv eller dit band. I dag handler det at være musiker nemlig om mere end at blive hørt – og med en musikvideo får du flotte billeder, der kan understøtte din garanteret lige så flotte musik. En video kan bruges på alle platforme, og du kan dele bidder på Facebook, Instagram, YouTube og meget mere, så du kan komme ud til et endnu bredere publikum.

2) En musikvideo behøver ikke at koste kassen
Er du bange for, at du ikke har råd til en musikvideo? Der er ingen, der siger, at du behøver et kæmpe produktionshold i ryggen for at få lavet en flot musikvideo, der passer til din stil og din sang. I dag kan det faktisk gøres til priser, hvor langt de fleste kan være med – og med en musikvideo produktion bliver det markant nemmere for dig at nå ud til et bredere publikum, der køber dine sange eller booker dine koncerter.

3) Ja, du kan gøre det selv, men…
Vi ved godt, at du kan bruge din tid bedst på musikken. Heldigvis er vi altid effektive – og vi ved, hvilke knapper vi skal trykke på for at få det perfekte resultat i kassen. Det vil sige, at du er garanteret en misundelsesværdig musikvideo i høj kvalitet, der er lige så lækker som din musik. Og så kan du samtidig sørge for at bruge din tid der, hvor det giver mening.

4) Vi sørger for at skabe et trygt rum
Er du den fødte linselus? Perfekt! Er du ikke vant til at stå foran et kamera? Intet problem! Hos Rahbek Media ved vi, at det ikke er alle, der lige trygge foran et kamera – men her ved vi heldigvis, hvad der skal til for at skabe et afslappet miljø, så du får en behagelig oplevelse. Det gør det federe for dig, og resultatet bliver bare markant bedre, når du er tilpas.

5) Med en musikvideo er det nemmere at få spillejobs
Du vil gerne ud at spille koncerter, så du kan komme tættere på drømmen om måske at kunne leve af din musik en dag?Det er bare markant nemmere at få lov til at optræde, når du har noget, du kan vise arrangørerne – om det så er, at vi hjælper dig med en lækker live-optagelse eller strikker en fed musikvideo sammen.

Skal karrieren have et skub i den rigtige retning?

Kaffe på kanden

Musik skal høres, ses og deles – og det gør det bedst med en musikvideo produktion, som du kan bruge over alt på internettet. 

Drømmer du om at få produceret en flot musikvideo, der passer til dit musik, univers og stemning? Så er vi ellevilde efter at få lov til at hjælpe dig. 

Vi sidder altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig. Skal vi se, om det er et match? Så fanger du os på 71 74 90 14 eller ved at sende en besked lige her. 

(Og så har vi selvfølgelig altid kaffe på kanden!)

_Rahbek Media - Aalborg 11

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!