fbpx

Ønsker du at få produceret en outdoor video?

Vil du gerne promovere et event med actionsport?

Outdoor video

En professionel og actionfyldt outdoor video siger det hele.

Har du spørgsmål om at få produceret en outdoor video?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Promover dit event med en outdoor video

Action

Er du vild med actionsport? Det er vi også hos Rahbek Media. Vi dyrker selv alt fra MTB til surfing og kender til de nyeste trends og tendenser inden for actionsportens verden.

Har du et outdoor event, som du gerne vil have promoveret, så kan du nyde godt af vores passion for outdoor og actionsport. Vi klipper den fedeste outdoor video til dig sprængfyldt med action og professionel redigering og klipning.

For at tiltrække deltagere skal du vise, hvad dit event kan give dem. Det gør du på bedste vis med en outdoor video. Det er umuligt at beskrive med ord, hvor fedt det er.

Det skal mærkes og opleves – det kan vi sammen med dig videreformidle gennem en actionvideo.

Grundigt forarbejde, produktion og efterredigering er nøglen

Grundigt
Principia.thumbnail

Skab opmærksomhed med en actionvideo

Vil du gerne promovere den sport, som du dyrker, eller et event, som du er ved at planlægge? Så findes der ingen bedre måde end at lave en outdoor video, der kan mærkes. Hvad enten du gerne vil skabe opmærksomhed omkring et sportsevent for hele familien eller en specifik sportsgren, så kan du skaffe deltagere ved at vise dem, hvad de risikerer at gå glip af.

Vores speciale er at skyde outdoor videoer. Vi har en stor og alsidig erfaring på området, og vi har lavet fede videoer om alt fra mountainbike, surfing, triatlon, maraton og OCR til skateboarding, BMX, street soccer, basketball og parkour. Vi bruger både vilde action shots, super slowmotion og flotte aerials med droner.

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!