fbpx

Mange gode ting findes i par: tvillinger, happy hour med 2-for-1’s pris – og parbilleder

Parbilleder

For dig og din partner er I hver især ét af de vigtigste mennesker i jeres liv. Derfor giver det også rigtig god mening at få foreviget kærligheden mellem jer med en flot billedserie.

Med hjælp fra Rahbek Medias dygtige og erfarne fotografer får du flotte billeder af dig og din partner, som I kan få glæde af i mange år.

Har du spørgsmål om at få taget parbilleder?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Flotte billeder med forskellige udtryk

Par-fotografering

Et parbillede kan både være en impulsiv baeslutning, fordi I elsker hinanden højt og ønsker at gøre noget romantisk, der udtrykker jeres kærlighed til hinanden. Det kan også være i forbindelse med en helt særlig dag, der betyder meget for jer, f.eks. jeres årsdag. Uanset hvad grunden er til, at I ønsker flotte parbilleder, så får I det bedste resultat med hjælp fra en professionel fotograf.

Hos Rahbek Media har vi erfaring med mange forskellige typer af parfotografering, hvor du og din partner er i centrum – fra de helt klassiske til de lidt mere anderledes (men stadig sjove og minderige):

Mulighederne er mange for at få gode billeder. Har du og din partner et konkret ønske, eller er I åbne for spændende idéer og kreative vinkler? Uanset om I allerede har besluttet jer eller er helt blanke i forhold til den endelige udformning, så skal vores dygtige fotografers kreative hjerner nok komme I højeste gear og finde en løsning, der gør jer begge glade og tilfredse.

Naturlige billeder af jeres kærlighed

Atmosfære
kys-couple-par
Ender dine egne billeder altid med lukkede øjne eller et påduttet smil, som ikke virker naturligt? Når du står foran et kamera (vores for at være helt konkret), får du hjælp af vores dygtige fotografer, der ved, hvordan man arbejder med mennesker og får det bedste frem i dem.
 
Det gælder uanset, om jeres parbilleder skal tages uden for i naturen, eller inden for i et studie eller i jeres eget hjem.
 

Vi sørger for, at I føler jer rigtig godt tilpas foran kameraet, slapper af og hygger. Der skal også være plads til kys og kram – og måske endda et frækt blink med øjet. På den måde skaber vi en god atmosfære og de bedste rammer for, at I kan få flotte billeder, der viser jer på en naturlig og kærlig måde.

Parbilleder for dig og din partner

Minder for livet
Professionel parfotografering kan gøre meget for både dig og din partner. Jeres kærlighed og måde at være sammen på er helt unik, men kan fanges med hjælp fra en dygtig fotograf.
 
Det gælder også, uanset om billederne kun er til jer selv, eller de skal deles med familie og venner – er det sidste tilfældet, skal vi nok droppe de mest lumre billeder.
 

Så tag din partner med foran kameraet (eller snyd ham/hende med en hvid løgn om, hvor I skal hen) og få en hyggelig stund samt et minde for livet. Giv os et kald eller send en mail – vi booker gerne en tid eller tager en snak om jeres ønsker, og hvordan vi kan hjælpe jer med at få flotte parbilleder.

brudepar-bryllup-gift

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!