fbpx

Portrætbilleder i mange afskygninger

Portræt

’Et billede siger mere end 1.000 ord’ – Du kender sikkert klichéen, men der er faktisk noget om snakken – det gælder især for et portrætfoto.

De findes i mange afskygninger. Nogle skaber smil og grin, andre virker meget professionelle og seriøse. Nogle sendes til familie og venner, mens andre dukker op på virksomheders hjemmesider eller i et CV. Samtidig er folk lige så forskellige som udvalget i en pose Matador Mix – derfor er portrætfotos også meget forskellige i både udseende, udformning og udtryk.

Hos Rahbek Media kan du få flere typer af professionelle portrætbilleder:

– Private portrætfotos
– Familieportrætter
– Kreativt portrætfoto (f.eks. kunstnere og musikere)
– Portrætbilleder til personlig branding (f.eks sociale medier)
– Medarbejderportrætter

Har du spørgsmål om at få taget portrætbilleder?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Et portræt skal vise DIG​
Udtryk

Et godt portræt skal ikke blot vise et billede af dig. Det skal derimod skabe en fortælling, et udtryk og en følelse. Den der ser på billedet, skal hurtigt kunne forstå, hvem du er og fornemme atmosfæren og stemningen.

 Hos Rahbek Media er vi gode til at spotte de positive sider i folk og fremhæve dem, så de viser sig tydeligt i deres portrætbilleder og passer til formålet med billederne – det er derfor, vi er professionelle fotografer.

Det endelige udtryk i et portrætbillede varierer meget – der er trods alt stor forskel på billeder af medarbejdere til virksomhedens hjemmeside og et personligt portrætfoto, der skal stå på din mors kommode. Med hjælp fra en professionel fotograf får du med sikkerhed et portræt, der sidder lige i skabet.

Øje for detaljerne – selv uden briller​

Grundigt
shaka-loveless-guitar

Hos Rahbek Media har vi dygtige fotografer, der har øje for detaljerne – det gælder uanset om de har et fejlfrit syn eller bruger linser, briller eller monokel.

Vi har stor erfaring med portrætfotografering. Det er først og fremmest vigtigt for dig, så du ved, at vi er gode til lyssætning, kamerateknik og meget mere. Men alt det tekniske nørderi er faktisk uvæsentligt – det vigtige er, at vi kan få dig til at føle dig godt tilpas, så vi kan få de bedste sider frem i dig.

Vi lever af at få folk til at slappe af i fotostudiet og hygge sig; få dem til at smile, grine eller se meget seriøse ud. Uanset om dit portrætfoto skal være sjovt eller seriøst og sendes til din mor eller din næste chef, så skal vi nok få dig til at stå helt skarpt.

Få det perfekte portrætbillede

Erfaring

Skal du bruge en professionel portrætfotograf, er Rahbek Media det rette valg. Ikke nok med, at vi har nogle vilde kameraer med en hulens masse knapper og funktioner – vi ved også, hvordan man bruger dem, så dit portrætbillede bliver så godt som muligt.

Og når vi så samtidig er hyggelige at være sammen med, kan det kun ende godt – med dårlige jokes skal vi i hvert fald nok finde dit helt store smil frem.

Giv os et kald eller send en mail. Vi vil også hjertens gerne tage en snak med dig – gerne over en kop kaffe – og fortælle mere om, hvorfor vi skal stå for dine portrætfotos.

Vi tilbyder flere forskellige typer af billeder:

jeppe.rahbek.kontor

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!