fbpx

Ønsker du en præsentationsvideo?

Få professionel hjælp til at få lavet en præsentationsvideo

Præsentationsvideo

Er du en af dem, der klikker hurtigt videre, når en hjemmeside møder dig med tekst op og ned, der beskriver virksomheden og dens produkter? Faktum er, at det store internet bugner med tekst, og man skal være dygtig for at fange sine kunder alene med tekst – derfor skal det visuelle også spille.

Flere og flere af os læser flygtigt nyheder og artikler på nettet, så du vil gerne være en af dem, der formår at fange den målgruppe, du er ude efter. Så hvad er den gyldne formular til at holde dine besøgende interesse længe nok til at lave et salg?

Jo du benytter dig selvfølgelig af videoformatet, og du får professionel hjælp til at udforme dit produkt. Der er mange fordele ved at benytte video som formidlingskanal, og hos Rahbek Media tilpasser vi produktet til din virksomhed og det segment, du ønsker at henvende dig til.

En god præsentationsvideo kan hjælpe dig med at markedsføre din virksomhed.

Har du spørgsmål om dét at få lavet en præsentationsvideo?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Fortæl din historie, og formidl dit produkt​
Historien

Formålet med en præsentationsvideo

Som virksomhed vil du meget gerne skille dig ud fra dine konkurrenter, og det kan en præsentationsvideo hjælpe dig med. Når forbrugere møder virksomheder online, kan det være ekstremt svært at få et indblik i, hvem de enkelte virksomheder faktisk er.

Med en velproduceret præsentationsvideo kan du skabe troværdighed og indblik i din virksomhed, og det vil tiltale mange potentielle kunder.

Med en præsentationsvideo kan du kort og præcist formidle din virksomheds historie, hvilket uden tvivl skaber en tættere relation dig og dine kunder imellem. Der er mange virksomheder, der endnu ikke har fået øjnene op for denne genistreg, så hvorfor ikke være first mover her?

Hos Rahbek Media har vi stor erfaring med videoproduktion, og vi hjælper gerne dig til mere trafik og flere kunder.

Grundigt forarbejde, produktion og efterredigering er nøglen
Grundigt
Rahbek-Media---Videoproduktion---TDC

Giv din hjemmeside et overskueligt look med en præsentationsvideo

Med en præsentationsvideo bliver dine besøgende mødt at en overskuelig velkomst, som giver dem lyst til at læse mere om de ydelser, I kan tilbyde dem.

Desuden argumenterer mange for, at modtagere husker en video langt bedre, end de husker en tekst. Det gælder selvfølgelig kun, hvis den præsentationsvideo er godt produceret og gennemtænkt.

Vi tager udgangspunkt i jeres kernefortælling, når vi producerer jeres præsentationsvideo – og vi gør det, så I får et resultat, der bliver godt for jeres hjemmesides overskuelighed.

En god præsentationsvideo kan skabe merværdi​​
Merværdi

Konkurrencen er benhård næsten uanset, hvilken branche du befinder dig i. Derfor vil du skulle kunne levere noget, dine konkurrenter ikke kan. Med en præsentationsvideo møder du dine kunder i øjenhøjde. 

Kunder er langt mere tilbøjelige til at købe produkter og ydelser hos et firma, de kan gennemskue, frem for de firmaer, hvor man faktisk ikke kan se menneskene bag. 

En præsentationsvideo kan give jeres kunder og målgruppe et indblik i, hvem I er, og hvorfor I tilbyder de ydelser, I nu engang gør. Mennesker handler med mennesker.

storyboard.udvikling
Præsentationsvideo pris - hvad koster godt indhold?
Priser

Når man spørger en virksomhed om, hvad de er villige til at give for godt indhold, der kan konvertere besøgende til kunder, er det svært at få et endeligt svar. For ønsker vi ikke alle at vækste i vores virksomhed?

En præsentationsvideo kan få din virksomhed til at vækste, men hvad er en præsentationsvideo pris? Vores priser afhænger altid af den enkelte kunde og det produkt, vi gerne skulle nå frem til. 

Vores priser er dog altid fornuftige i forhold til det resultat, vi leverer til dig. Fortæl os derfor gerne om dine ønsker for en præsentationsvideo – så finder vi en god pris til dig. Kontakter du os, tager vi gerne en uforpligtende snak om, hvad vi mener, vi kan gøre for dig. Det koster dig ikke noget. 

storyboard.udvikling

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!