fbpx

Et profilbillede skal signalere det rigtige

Profilbillede

Er dit profilbillede, det billede du fik taget på sommerferien på Mallorca, hvor du står i en hawaiiskjorte med dit tredje glas Sangria i hånden?

Medmindre du vil søge en stilling som guide, så er det måske på tide at få taget et nyt billede, der virker lidt mere seriøst og professionelt.

Hos Rahbek Media har vi dygtige fotografer med stor erfaring i netop at tage gode profilbilleder, der signalerer de rette ting. Hvad enten du skal have et billede til dit CV, din nyoprettede datingprofil eller et tredje sted, hvor du gerne vil vise dig fra din bedste side, så når du rigtig langt med hjælp fra professionelle fotografer.

Har du spørgsmål om at få taget profilbilleder?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Skil dig ud med dit CV-billede​

CV
Jobsøgning kan være et helvede, og det er vel de færreste, der glæder sig til at sende ansøgning efter ansøgning afsted i håb om at få drømmejobbet.
 
Men med et godt cv-billede kan du nemmere skille dig ud og blive husket – vi mennesker er trods alt visuelle væsener, der husker billeder bedre end ord. Derfor giver det rigtig god mening at få taget et professionelt billede til CV’et, så du kan komme øverst i bunken hos de potentielle arbejdsgivere.
 

Hos Rahbek Media har vi mange års erfaring og flere dygtige fotografer, der har fuldstændig styr på deres kameraer. Vi bruger ikke oldschool polaoridkameraer (det kunne dog være lidt cool), men derimod professionelt udstyr med mange spændende funktioner og muligheder. Så hvis du skal bruge et godt billede på din ansøgning eller CV, kan du trygt få hjælp fra os.

Hvad skal dit profilbillede signalere?​

Udtryk
jeppe-iphone
Et godt profilbillede fortæller meget om dig – det er også derfor, du har hørt, at et billede siger mere end 1.000 ord. Der findes dog mange forskellige måder at tage profilbilleder på – det afhænger meget af dine ønsker, og hvad du skal bruge billederne til.
 
Sort/hvid har f.eks. en fed effekt og kan være rigtig effektivt i nogle sammenhænge, mens farver har helt andre muligheder for at skabe flotte resultater.
 

Hvad enten du ønsker et helt klassisk billede til dit CV eller din LinkedIn-profil, hvor du ser vildt klog ud med briller uden styrke i glasset, eller du ønsker noget i en anden retning, så ser vores fotografer mulighederne (glasset er jo altid halvt fyldt). Med vores erfaring og kreative hjerner skal vi nok sørge for, at du får nogle fede billeder – uanset om de skal være seriøse eller sjove.

Profilbillede med kant og kreativitet

Seriøsitet

Hos Rahbek Media har vi fotografer med ret dyre kameraer – og vi ved, hvordan de skal bruges. Vi skal nok sørge for, at dit profilbillede er så godt, at du bliver taget seriøst. Men med lidt kant og kreativitet i dit billede, kan du langt nemmere skille dig ud. Og det er vel helt okay, hvis du f.eks. skal bruge dit billede i jagten på dit nye job eller vil vise dig frem på de sociale medier. 

Så ønsker du et godt profilbillede med hjælp fra professionelle fotografer, er det os, du skal tage fat i. Ring eller skriv og lad os tage en snak – gerne over en kop kaffe (vi elsker det sorte guld!).
 

Vi tilbyder flere forskellige typer af billeder:

patrik.lazzarotto.profil

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!