fbpx

Ønsker du en profilfilm?

Få lavet en profilfilm til din virksomhed

Profilfilm

Vidste du, at en god profilfilm kan være guld værd for din virksomhed? Hos Rahbek Media er vores vigtigste formål at skabe videoindhold, der kan mærkes helt ind i hjertet på modtageren – og som får modtageren til at reagere.

Vi kan lave en profil film for dig og din virksomhed, der vækker interesse hos potentielle kunder, og som åbner op for heltnye markeder.

Det kan godt betale sig at gå alternativt til værks i sin markedsføring, og med en god, velproduceret og målrettet profilfilm vil du uden tvivl opnå god trafik i din retning. 

Har du spørgsmål om at få produceret en profilfilm?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Væk dine kunders interesse med en god profil film

Erfaring

Dine kunder er derude, men det er dine konkurrenter desværre også. Derfor er du nødt til at gøre lidt ekstra ud af din markedsføring for at fange kundernes interesse for netop dit produkt. Og hvordan gør du så det? Med en flot udført profilfilm, der kort, præcist og flot fortæller om jeres kerneydelser. 

Hos Rahbek Media har vi stor erfaring med netop profilfilmen som medie, og i samarbejde med dig producerer vi en film, der vækker dine kunders interesse for din virksomhed. 

 

Invitér dine kunder ind i din virksomhed

Grundigt
Rahbek-Media---Videoproduktion---TDC

En god profilfilm formår at fortælle jeres kernefortælling på en dragende måde. Vi giver dig muligheden for at invitere dine kunder ind i din virksomhed på en måde, der både er nem og overskuelig for dem. 

Når først din video er skabt, kan den ses af modtagere døgnet rundt, og det giver dig en optimal platform for markedsføring. Overlad processen til os – vi skaber et resultat, der skaber positiv interesse hos den målgruppe, du gerne vil nå ud til med din profilfilm. 

En god profilfilm kan skabe merværdi​​

Merværdi

Vi tror på, at profilfilm er et af de stærkeste våben, når det kommer til markedsføring af din virksomheds ydelser, visioner og kernefortælling. 

Vi hjælper dig i mål med den perfekte elevatortale, så du til hver en tid kan fortælle dine potentielle kunder, hvad der er så specielt ved netop din virksomhed. Vi gør det med film, og vi gør det professionelt. 

Opbyg din virksomheds troværdighed med en flot og informativ profil film, der ikke efterlader dine kunder med en masse ubesvarede spørgsmål.

Rahbek-Media---Videoproduktion---Instruksion

Det rette budskab sikrer dig eksponering

Budskab
_Rahbek Media - Aalborg 11

Det er efterhånden blevet sådan, at film i brug i markedsføring er mere og mere udbredt. Flere og flere bruger det som et aktivt redskab på lige fod med tekst. Derfor er du nødt til at tænke ud af boksen, hvis du vil nå bredt ud med dit budskab. 

Med en profilfilm skal modtageren ikke foretage sig meget andet end at læne sig tilbage og nyde den fortælling, vi har skabt for netop dig og din virksomhed. 

En velproduceret profilfilm giver dig eksponering døgnet rundt. Når du lukker ned for kontoret, arbejder profilfilmen stadig for dig. Den formidler din fortælling i alle døgnets timer, og det er eksponering, du sjældent får andre steder. 

 

Levende storytelling er vejen frem

Storytelling

Som virksomhed kan det være mere end vanskeligt at formidle sine ydelser uden at drukne i mængden. De skrevne ord er der rigelige af, så dem beskæftiger vi os ikke med hos Rahbek Media

Til gengæld ved vi, at levende storytelling er nøglen til at skabe content, der er til at forstå, og som skiller sig ud fra mængden. Hos Rahbek Media har vi i mange år arbejdet med formidlingen af kernefortællingen, og det er vi efterhånden blevet eksperter i. 

Din idé og vision for profilfilmen er selvfølgelig omdrejningspunktet, men vi tilbyder altid gode råd og ekspertise. 

Sammen skaber vi en profil film, der vil eksponere din virksomhed med levende storytelling. 

 
Rahbek-Media---Videoproduktion---Instruktion-2

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!