fbpx

Ønsker du en profilvideo?

Med en profilvideo præsentere du virksomheden på bedste vis

Profilvideo

Har du spørgsmål, om at få produceret en profilvideo?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Fortæl din historie, og formidl dit produkt​

Historien

Video er en af de mest effektive kommunikationsformer. Også når det kommer til at præsentere din virksomhed. Med en profilvideo kan du kommunikere præcist det, du ønsker. Din virksomheds profil, værdier, kultur, effektivitet – eller hvad du ellers har af ønsker til en video, der skal beskrive og give et levende indtryk af netop din virksomhed.

Vores firmavideoer er skræddersyet til hver enkelt kunde – så du kan få præcis det budskab ud, som bedst beskriver din virksomhed. Det er dig, der i sidste ende bestemmer, hvad din profilvideo skal indeholde, men vi fungerer gerne som en professionel sparringspartner undervejs i processen.

Grundigt forarbejde, produktion og efterredigering er nøglen

Grundigt
Rahbek-Media---Videoproduktion---Mikkel-Hansen-Paris

Det er vigtigt for enhver virksomhed at fremstå professionel og målrettet. Får du os til at udarbejde en profilvideo for din virksomhed, kan du være sikker på, at der vil komme et professionelt og gennemarbejdet produkt ud til dine seere.

Vi hjælper dig med at være skarpe på indholdet og sørger for optagelser med de mest avancerede kamerateknikker og gennemarbejdet redigering.

Din profilvideo kan både være med eller uden speak, henvende sig direkte til seeren eller være med en eller flere personer, der taler over billederne.

Mulighederne er mange – og vi finder sammen den løsning, der bedst matcher din virksomhed og dine budskaber.

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!