fbpx

Profilvideo

Når din virksomhed skal vises frem!

Vil du gerne præsentere din virksomhed på fængende og professionel vis?

Med en præsentationsvideo kan du både fortælle om og vise din virksomhed frem.

Har du spørgsmål om eventvideo?

Jeppe Rahbek, kreativ leder og klar til at hjælpe

Tilfredse kunder

1000 tak for jeres arbejde og ingen tvivl om at jeg vil anbefale hver mand til at booke jer!

Inaz H. Faisal

Jeg har samarbejdet med Rahbek Media i mange projekter, og det er altid med stor fornøjelse.

Lene Bering
Præsenter din virksomhed med en profilvideo

Video er en af de mest effektive kommunikationsformer. Også når det kommer til at præsentere din virksomhed. Med en præsentationsvideo kan du kommunikere præcist det, du ønsker. Din virksomheds profil, værdier, kultur, effektivitet – eller hvad du ellers har af ønsker til en video, der skal beskrive og give et levende indtryk af netop din virksomhed.

Vores firmavideoer er skræddersyet til hver enkelt kunde – så du kan få præcis det budskab ud, som bedst beskriver din virksomhed. Det er dig, der i sidste ende bestemmer, hvad din profilvideo skal indeholde, men vi fungerer gerne som en professionel sparringspartner undervejs i processen.

Giv et professionelt indtryk

Det er vigtigt for enhver virksomhed at fremstå professionel og målrettet. Får du os til at udarbejde en præsentationsvideo for din virksomhed, kan du være sikker på, at der vil komme et professionelt og gennemarbejdet produkt ud til dine seere. Vi hjælper dig med at være skarpe på indholdet og sørger for optagelser med de mest avancerede kamerateknikker og gennemarbejdet redigering.

Din profilvideo kan både være med eller uden speak, henvende sig direkte til seeren eller være med en eller flere personer, der taler over billederne. Mulighederne er mange – og vi finder sammen den løsning, der bedst matcher din virksomhed og dine budskaber.