fbpx

Rahbek Media Lightroom Preset Pack // #Portræt

Del

Se ekstra skarp ud med presets!

Hos Rahbek Media ved vi hvor vigtigt sparring og hjælp er. Derfor vil vi også altid gerne hjælpe dig med at øge din kvalitet i det du laver. I dette tilfælde vil vi gerne hjælpe dig med at øge kvaliteten af dine portræt billeder, så de bliver ekstra crisp. Derfor har vi lavet en lille pakke med presets til Lightroom, så du, hurtigt og simpelt kan få dine portrætbilleder til at se professionelle ud. Hvad enten du har taget det med en Nokia 6230i eller et Canon 1DX Mk II, så vil disse preset få dine billeder til at ligne guld!

Det er dog værd at nævne, at ved brugen af presets, skal der måske laves små justeringer og at ikke alle presets ville kunne bruges på hvilket som helst billede.

Fokus Black/White er et preset vi bruger når der skal tages vilde corporate portræt billeder. Det for billedet til at afspejle en hvis ansvarlighed og seriøsitet, og står samtidigt super skarpt. Dette preset skriger “Jeg har succes!”

Fokus Red/Green/Blue er, ligesom Fokus BW, et preset vi bruger til de helt store kanoner, bare i farver! Det er lidt forskelligt fra person til person, om man er til farver eller sort/hvid. Vi kan godt lide at tilbyde begge dele, så der er noget at vælge imellem. Du kommer til at stå skarp, og udstråle, at du er pro!

Lad ikke navnet skræmme dig. Medmindre du selvfølgelig er Private Investigator og har brug for et preset til alle de billeder du tager af kriminelle. Mugshot presettet er et lidt mørkere og mere afdæmpet preset. Det skaber en super god dramatisk effekt, som kan bruges til alt fra teater til hyggelige billeder af familie.

Portræt Black/White er vores mest almindelige og naturtro preset (i sort/hvid). Det er det der danner det mest klare billede af hvad du ville se i virkeligheden. Det er preset vi bruger til dem der ønsker helt naturlige billeder, der afspejler autencitet og ærlighed.

Portræt High Shadows Black/White er, ligesom Portræt BW, et meget autentisk og ærligt edit til dine billeder. Den store forskel mellem de to ligger dog i detaljerne og vægten af sort/hvid. I dette preset er der bevaret flere deltajer, hvilket også betyder at farverne ikke er sort/hvid, men nok nærmere lys grå/mørk grå. Dette preset bruger vi meget til billeder af medarbejdere, da de giver et dejligt lyst billede, som er rart at se på.

Er du lidt mere hip eller street, vil vi foreslå at bruge Portræt Mat. Her får du et preset der egner sig perfekt til portrætfotografering ude i by livet, med graffiti i baggrund, eller måske bare en rød murstensvæg. I dette preset bliver farverne fra bylivet fremhævet, og det hele bliver gjort lidt mere mat og lækkert. Du kan kalde det Instagram filter 2.0.

Sidst, men ikke mindst. En klasikker. Et helt naturligt og blødt preset til helt almindelige portrætbilleder. Her er motivet blevet fremhævet og får dig til at stå stærkt og skarpt i billedet. Naturlige farver, der er en fryd for øjet! Det kan vi lide!

Kunne du tænke dig at være indehaver af disse presets? Smid os en mail og så modtager du disse presets. Gratis!

Der er mere..

Har du spørgsmål?

Jeppe Rahbek, kreativ leder og klar til at hjælpe