fbpx

2018 og hvad hulan foretog vi os?

Del
Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

totusindeogatten

 

Julen banker hektisk og buldrende på døren. Dette kræver et recap, et lille kig tilbage på 2018.

Under udarbejdelsen af dette blogpost, gik det egentlig op for mig at 2018 har været et vildt år.
Note to self og dig læser: Sæt dig lige ned og funder over hvad du har foretaget dig på det sidste, jeg antager at det er vildere end du lige umiddelbart erindrer. 

Interne processer

Vi har brugt rigtig, rigtig meget krudt på at optimere og skabe vores interne processer. I februar tog vi en uge ud af kalenderen for at gentænke selve produktionen af en video. Senere har Mille brugt mange ressourcer på at optimere disse processer. En tung proces, men en proces der nu giver pote for vores kunder. Alle produktioner er tidsmæssigt defineret på forhånd, alt bliver leveret til tiden og vi har tid og overskud til at fokusere på udvikling af produktet. Dette skridt stiller os ufatteligt godt til et endnu vildere 2019.

Omsætning/udvikling

Vi nåede omsætningen fra 2017 allerede 6 måneder inde i nuværende regnskabsår. Til maj kan vi konkludere om målet med at fordoble sidste års omsætning lykkedes, indtil videre ser det yderst positivt ud.
Omsætning er ikke et umiddelbart mål, men selvfølgelig en fornuftig indikator for den proklamerede udvikling og at vi foretager os noget der skaber en intern værdi.
Samtidig er det en indikator for at ovenstående procesoptimering har båret frugt.

Investeringstid

Vi har sat tid til os selv på skemaet og prioriteret denne. Vores tiltag med at fokusere på egen udvikling giver pote og fortsætter i 2019.
Hver fredag er dedikeret til udvikling af egne projekter, kompetencer og generelle opgaver som løfter Rahbek Media.
Mål: Levere bedre produkter til vores kunder.
Læs mere her

Frankrig, Kina og flest færgeafgange

Vi har haft holdet en tur i Paris, for at lave optagelser. Derudover har vi set dele af Danmark, som vi aldrig havde forestillet os at vi skulle se. Vi har faktisk været hele landet rundt.
Marc holder pt. rekorden for flest tidlige færgeafgange, der er sket et paradigmeskift når 4.30 ligepludselig ikke er tidligt længere. Kudos fra kontoret for dedikationen.
Pt. producerer vi en god håndfuld reklamer til det kinesiske marked, så vores mål med at påbegynde produktioner udenfor landets grænser er lykkedes.
Vi glæder os til at vise jer hvad vi har i støbeskeen for 2019.

Firmabil

Meget basic, men et meget stort ønske og ikke mindst forløsning. Efter at have driblet rundt i vores egne minibiler og kørt alt for mange kilometer i dem, blev det tid til en firmabil.
Investeringen var egentlig velfunderet. Vi brugte omtrent 15-17 timer om måneden på at hente biler, når vi skulle afsted på opgave. I ved, parkering i centrum.
Derudover skulle udstyr og grej først bæres ned i bilen og senere, gerne meget sent på dagen, bæres op igen. Spildtiden ved generel transport til og fra opgaver var enorm.
Det at anskaffe os en firmabil har betydet at vi har flere timer til at producere og altid tropper op med det udstyr der skal bruges.
+ en varevogn er vel lidt en hemmelig drøm for de fleste mænd 😉

Animationer

Vi har bygget en forretning baseret på at producere video, derfor faldt det naturligt at åbne en animationsafdeling i Rahbek Media. Vi er kommet godt fra start, med produktioner
for Forsvaret, Weltklasse, Salling, AAU, DR og home. Esben har håndteret denne afdeling fremragende og stor tak for det hårde arbejde. Det at producere animationer og video kan
procesmæssigt ikke sidestilles, så Esbens ekspertise har været alfa og omega for succesen her.

Medarbejdere

Esben blev ansat til at håndtere vores grafik og animationer. Martin gik fra praktikant til projektmedarbejder. Mille overtog vores planlægning og indtog rollen som projektleder.
Senest har Lucas indtaget kontoret som videograf og bidrager med evner indenfor video og foto. Vi kalder det win-win.

Our Story

Vi, hovedsageligt Marc, har igennem de seneste måneder brygget på et koncept vi kalder “Our Story”. Vi glæder os GEVALDIGT til at vise omverdenen den. Vi kan ikke røbe meget, udover at den indeholder Morgan Freeman, optagelser fra vores barndomme og lidt fortælling omkring Rahbek Media.

Surf

Marc skulle lære Jeppe at surfe. Dette var ikke en succes.
Jeppes kitesurf karriere stoppede brat, da en tysker kom flyvende igennem luften og bankede ind i en bil øst for Søndervig.

totusindeognitten

Fotograf

Med ansættelsen af Lucas, bevæger vi os ind på endnu et marked. Fotomarkedet.
I tæt dialog med vores samarbejdspartnere lancerer vi snarligt et koncept her, for at hjælpe virksomheder med at hente mere værdi fra content.
Vi glæder os gevaldigt til at se om vores tanker omkring markedsføring og ROI begrebet kan skabe værdi indenfor billeder også.

Rahbek Studio

Vi har igennem længere tid brygget på at skabe et studie. Et studie hvor alt er muligt og rammerne ikke står i vejen for kreativiteten.
Derfor glæder vi os til at løfte sløret for “Rahbek Studio”, indtil videre kan vi ikke røbe meget mere end at det bliver centralt og vildt.

Lydstudie

En ydelse vi hidtil har outsourcet, men som vi nu insourcer. En mulighed der bliver realiseret og integreret i Rahbek Studio.
Der vil blive muligheder for at optage speaks, podcasts og optimere generelle optagelser.
Vi tror på at det at have udstyr og ekspertise inhouse skaber mere værdi for vores kunder og bevirker at vi endnu engang kan løfte produktionerne her.

Storytelling

Med vores koncepter omkring profilvideoer og ønsket om at fortælle flere historier er dette noget vi og vores samarbejdspartnere vil dykke ned i i 2019.
Der vil være stor værdi at hente i at få skabt og fortalt historien omkring ens virksomhed, så længe man samtidig får produceret videoer som skaber mere omsætning.
Vi har i 2018 testet konceptet med nogle modige kunder og de oplever en kæmpe forøgelse i ROI.

Bløde værdier

Vi har i 2018 kastet os ud som sponsorer, for flere projekter og koncepter.

Naturmødet

Vi ønsker at støtte debatten omkring naturen i Danmark og ikke mindst hjælpe til en mere proaktiv grøn omstilling.
Derfor var vi 2018 sponsorer på Naturmødet i Hirtshals og vil være det igen i 2019.

Staudt Motorsport

Jonas og Rune er passionerede motorsport-gutter, med en historie der får de fleste til at knibe sig i armen.
Da de henvendte sig, var der ingen tvivil. Vi skulle være med at fortælle deres historie.

Brønderslev Idrætsforening

I samarbejde med BI er vi ved at skabe en ny forening i Brønderslev.
En forening med fokus på vækst i lokale virksomheder og et fællesskab uden lige.

Iværksætterretshjælpen

Derudover har vi bidraget med en hjælpende hånd til Iværksætterretshjælpen og udviklingen af deres brandingvideo.

TAK!

Slutteligt er det på plads en tak, og en stor en af slagsen.
Uden alle vores skønne samarbejdspartnere, interessenter og kunder var vi ikke hvor vi er i dag.

Tak til hele holdet bag Rahbek Media
Tak til alle vore samarbejdspartnere
Tak til vores Advisory Board
Tak til alle på Mama I Made It

Vi slutter af med et lille creme-citat, en lille visdomsnugget.
“YOLO”

Der er mere..

Har du spørgsmål?

Jeppe Rahbek, kreativ leder og klar til at hjælpe