fbpx

Ønsker du en reklamefilm?

Reklamefilm der skaber den rigtige opmærksomhed

Reklamefilm

Ønsker du at sælge et produkt eller en ydelse? Så skal du reklamere for det. Sådan har det været i mange, mange år, og faktum er, at reklamefilm sælger.

Forskellen fra dengang til nu er blot, at vores talerør i dag er uendelige. Der findes et utal af platforme, hvor du kan fange forskellige målgrupper og kunder. Hvor du før kunne slippe afsted med at have en reklame i lokalavisen eller i tv og være garanteret salg, er du i dag nødt til at tænke meget mere taktisk, når du producerer og publicerer din reklamefilm – og samtidig tænke i flere forskellige platforme.

Og hvordan skaber du så en god reklamefilm, der signalerer det, du gerne vil sælge og på samme tid skiller sig ud fra mængden? Og som samtidig kan bruges på tværs af platforme og kanaler?
Her hos Rahbek Media kan vi hjælpe med at producere en reklamefilm, der målretter sig dine kunder, skaber mersalg og skiller sig ud fra de millioner af andre film, der florerer online. 

Har du spørgsmål om en reklamefilm?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Find den rette vinkel til reklamefilm

dialog

Vi tager udgangspunkt i dig og dit produkt. Der findes nemlig ikke en skabelon til reklamefilm her i Danmark, som man bare kan hive ned over enhver videoproduktion. Det er vores fornemmeste opgave at finde en vinkel på dit produkt, der skiller sig ud fra mængden, men det kan vi ikke gøre uden din hjælp.

Derfor går vi i tæt dialog med dig fra start til slut, så reklamefilmen rammer præcis det afsæt, du gerne vil have. Vi har mange idéer til, hvordan man griber en god reklamefilm an, men vi sørger altid for, at du bliver hørt, så du kan se dig selv eller din virksomhed i reklamefilmen. Det er trods alt dit budskab, der skal ud.

Sammen laver vi en skræddersyet løsning til den perfekte reklamefilm.

Professionel reklamefilm - din vej til mersalg

Mersalg

Rahbek-Media---Videoproduktion---TDC

Vi ved allesammen godt, at en reklame gerne skulle skabe mersalg for din virksomhed, men det er lettere sagt end gjort. Med mindre du har et brand, der sælger sig selv, skal du lægge en ihærdig indsats for at skabe netop den reklamefilm, der sælger dine produkter. 

Vi lover dig ikke guld og grønne skove, men vi lover dig en reklamefilm, der bliver dit (måske) bedste våben i kampen om mere salg. Der er nemlig konkurrenter, der skal udkonkurreres, og det kan en god reklamefilm være med til at gøre. 

Fremhæv dig selv og dine produkter med en professionelt udført reklamefilm, der taler lige ned i din målgruppes behov og drømme. 

Vi hjælper dig med at tale til din målgruppe

Budskab

Og hvem er din målgruppe så? En reklame for Coca Cola vil sjældent være at finde på iForms hjemmeside af den simple årsag, at det ikke er her, målgruppen befinder sig. I stedet vil man her måske reklamere for sukkerfri læskedrik, der ikke sætter sig på siderne. Du forstår pointen. 

Før vi kan producere en reklamefilm, der er gavnlig for din virksomhed, skal vi være sikre på, hvem din målgruppe er. På den måde kan vi målrette filmens budskaber til dem, der gerne skulle have interesse i at købe netop dit produkt og dine ydelser. 

Det er vi gode til hos Rahbek Media, og sammen med dig lægger vi en udførlig plan, der skaber en strømlinet video

_Rahbek Media - Aalborg 11

Den gode reklamefilm kræver forberedelse

Forberedelse

Rahbek-Media---Videoproduktion---Mikkel-Hansen

Som sagt laver man ikke en god reklamefilm natten over. En reklamefilm kræver nøje forberedelse, og den forberedelse sætter vi en ære i at være omhyggelige med. Den gode forberedelse er afgørende for, hvor god din reklamefilm bliver i sidste ende. 

Vi har mere eller mindre faste procedurer for, hvordan vi griber projektet an, så det skal du ikke tænke på. Du skal blot være vores ekspert, når vi sammen lægger en plan for processen. Du er ekspert i produktet – vi er eksperter i videoproduktion

Målret din reklamefilm til den rette platform

Strategi

Vi har talt om, at det er vigtigt at tale til den rette målgruppe, når man producerer en reklamefilm. Et andet faktum er også, at det er vigtigt at sende reklamefilmen ud på de rette platforme. 

Når vi har foretaget en analyse af din målgruppe, vil vi også meget lettere kunne gennemskue, hvad den rette platform for din reklamefilm er. 

Der er ingen grund til at satse på facebook, hvis din målgruppe mestendels befinder sig på Youtube eller Instagram. Vi har stor erfaring i netop platforme, og derfor kan vi vejlede dig til, hvilken strategi vi skal benytte os af, når vi lancerer din reklamefilm.  

Rahbek-Media---Videoproduktion---Instruktion-2

Reklamefilm pris - hvad kan du forvente?

Ydelse

Rahbek-Media---Videoproduktion---Video-Udstyr

Ønsker du en pris reklamefilm, skal vi selvfølgelig kende omfanget af dit projekt. Vores reklamefilmspriser varierer fra kunde til kunde, men du kan vide dig sikker på, at vores priser altid er nøje afstemt med de ydelser, vi leverer til dig. 

Derudover er du også garanteret en reklamefilm, som er produceret med det rette udstyr, den rette strategi og det rette hold bag. En velproduceret reklamefilm er din vej til mere salg, større synlighed og en højere plads på ranglisten end dine konkurrenter. 

Lad Rahbek Media hjælpe dig i mål. Vi laver reklamefilm i hele Danmark, men har base i Aalborg.

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!