fbpx

Ønsker du en TV reklame?

TV reklame produktion, der får dit brand til at brænde sig fast

TV reklamer

Overvejer du, om en reklamefilm måske er lige det, der skal til, for at jeres brand får rækkevidde og gennemslagskraft på markedet? Så lad os bare starte med at sige, at vi synes, du skal holde fast i de overvejelser.

For selvom vi lever i en såkaldt “digital” tidsalder, er TV-mediet langt fra dødt – og en tv reklame produktion har i den grad sine styrker.

Hvis du vil have et tv spot med gennemslagskraft, står vi klar til at sende dit brand og dine budskaber ud mod de danske forbrugere med katapultfart.

Har du spørgsmål om TV reklamer ?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Men… Er TV spot og TV reklamer ikke totalt dødt?

TV

Det korte svar er nej – men helt ærligt, så kommer det 100% an på din målgruppe og kvaliteten af din TV reklame produktion.

Du kan sagtens producere et TV spot i en halvfesen kvalitet, som du putter på de helt forkerte kanaler (på de helt forkerte tidspunkt).

Omvendt kan du også få lavet en toplækker tv reklame-produktion, der virker. Og når vi siger virker, så mener vi: Et TV spot, der får dit brand til at skille sig ud, så dit brand er det første, dine potentielle kunder tænker på, når de mangler lige præcis din service eller dit produkt.

Ja, du bør (kraftigt) overveje at få lavet et TV spot – her er hvorfor:

Hvorfor
renault-clio-natur

Al reklame og markedsføring, om det er digitalt eller analogt, handler om at plante frø og nudge dine kunder til større kendskab (og større villighed til at svinge dankortet i lige præcis din biks). Og med en tv-reklame kan du plante et af de slags frø, der slår rødder – for din tv reklame produktion vil blive vist igen og igen, mens du samtidig får mulighed for med garanti at sprede dit budskab og dit tv spot til rigtig mange mennesker.

Du får materiale, du kan bruge på tværs af alle dine platforme (igen og igen og igen). Bare fordi, din video er tiltænkt tv, kan du sagtens bruge den på tværs af alle dine andre kanaler. Når vi producerer video og reklamefilm, gør vi det med omtanke på, at I får noget, I kan bruge igen og igen. Som tv reklame produktion, Facebook-annonce, til jeres hjemmeside – og listen fortsætter.

I leverer et skarpt budskab til en “bred” målgruppe. Når vi laver en tv reklame produktion, koger vi suppe på jeres virksomhed og jeres budskaber. Det vil sige, at I leverer et knivskarpt budskab – og når I gør det i et tv spot, er I garanteret både stor og bred eksponering. Og det giver flere kunder i butikken.

Plant et frø med en veleksekveret TV reklameproduktion – tag første spadestik i dag

Plant hvad?

Er det på tide at plante et magisk marketing-frø?

Vi ved, at selvom der måske er forskel på reklamer til Facebook og reklamer til tv, så handler det i bund og grund om det samme: At få jeres budskaber formidlet på en måde, der giver flere kunder i biksen. Og det er her, vi kommer ind i billedet.

Hos Rahbek Media har vi bred erfaring med alle typer af videoreklamer, så I kan være sikre på at få en samarbejdspartner, der kan hjælpe jer i mål – vi er med jer hele vejen fra idé til færdigt arbejde, og vi sørger for, at processen bliver så nem og overskuelig for jer som muligt. På den måde kan I læne jer tilbage og glæde jer til det færdige resultat.

storyboard.udvikling

Jeppe Rahbek Klar til en dialog og hej

Vi er klar!