fbpx

Ønsker du en storytelling video?

Storytelling video - formidling i særklasse

Storytelling video

I mange år, var det skrevne og fortalte ord vores eneste måde at formidle viden på. I dag er der heldigvis kommet en andet, og meget vigtigt spiller på banen. Nemlig videoformatet.

Er du ejer af en virksomhed, eller ønsker du blot at formidle et budskab, skal du overveje at benytte dig af filmen som formidlingskanal. Faktum er, at sociale platforme drukner i unødig støj, og det kan være svært at få sit budskab klart og tydeligt igennem, hvis man gør, som alle de andre.

Derfor skal du overveje at benytte dig af storytelling video, og du skal overveje at lade os hos Rahbek Media varetage produktionen sammen med dig – vi har nemlig prøvet det mange gange før, og vi ved, hvad der virker. 

Har du spørgsmål om en storytelling video?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Hvad er storytelling for en størrelse?

Storytelling

Er det første gang, du støder på begrebet storytelling, kræver det en introduktion. Der har eksisteret storytelling lige så længe, mennesket har kommunikeret. Storytelling er jo i bund og grund en fortælling, og vi kan spore fortællinger helt tilbage til hulemaleriernes symboler. 

Al historie er baseret på, at nogen har berettet om begivenheder i deres nære verden – både verbalt og skriftligt. Det er storytelling. 

Men hvordan kan en storytelling film så være gavnlig for dig og din virksomhed, tænker du måske? Lad os se nærmere på det.

 

Få professionel hjælp til at formidle dine kerneydelser

Formidling

_Rahbek Media - Aalborg 11

Storytelling er som sagt på det skrevne ord og det verbale udsagn, men her hos Rahbek Media arbejder vi udelukkende med det verbale udsagn og det visuelle aspekt ved en storytelling film. 

Når vi arbejder med storytelling video, tager vi selvfølgelig ikke udgangspunkt i en tilfældig samtalte, der foregår over frokostbordet. Vi arbejder med storytelling på et professionelt plan, og sammen skaber vi den fortælling, der er gavnlig for dig og din virksomhed

En storytelling film skal gerne kunne formidle dine kerneværdier og dine ydelser klart og tydeligt ud til kunderne, men den skal gøre det på en måde, der kreativt og visuelt skaber flotte billeder hos modtageren. Det er det, vi kan hjælpe dig med. 

 

Storytelling film - det handler om, hvordan du siger det

Følelser

Det handler ikke om, hvad du siger, men hvordan du siger det – og ikke mindst, hvordan du viser det. De levende billeder giver dig en helt klar fordel, når de kommer til storytelling. En velskrevet tekst vil ofte være lykkes med det kendte udtryk: “show it, don’t tell it”. Det betyder simpelthen, at forfatteren har formået at vise en følelse eller en situation med teksten. 

Bare fordi man overfører storytelling til videoformat, er det ikke ensbetydende med, at man blot kan stille sig op og snakke, og ikke tænke videre over, hvad man siger, og hvordan man siger det. 

Skal man mestre storytelling og skille sig ud fra mængden, er det vigtigt, man har de rette redskaber og ikke mindst et meget tydeligt budskab. 

Storytelling video handler om at vække de rette følelser hos din modtager, og her er stemmeføring, mimik, setting og lyde essentielle. Lad os hjælpe dig i mål med godt content til dine nuværende og fremtidige kunder og målgrupper med. 

Med en storytelling film kan du nå langt. 

Rahbek-Media---Videoproduktion---Mikkel-Hansen

Skab værdi for din målgruppe med storytelling

Værdi

Rahbek-Media---Videoproduktion---TDC

Noget af det første, vi foretager os, når vi skal lave en storytelling video med vores kunder, er at spørge om, hvordan du og din virksomhed skaber værdi for dine og jeres kunder. 

For det er det udgangspunkt, vi skal tage, når vi arbejder os frem til en god video

Vi drukner i online content, så det er vigtigt, vi sammen får skabt en storytelling film, der tydeligt, flot og hurtigt fanger modtageres opmærksomhed. Dernæst er det vigtigt, at vi formår at fastholde interessen, så modtageren ser din film til ende.

Der er mange aspekter, der skal gå op i en højere enhed ved storytelling, og derfor skal du blot overlade processen til os hos Rahbek Media

Vi garanterer en storytelling video, du kan være stolt af, og som dine modtagere vil elske. 

Nærvær, relation og autenticitet

Målgruppe

Der er nogle helt klare elementer, vi altid benytter os af, når vi skaber storytelling film i samarbejde med vores kunder. Først og fremmest skal vi tale til de udfordringer, modtageren sidder med, og vi skal skabe en storytelling, der klart fastslår, at vi kan hjælpe med de udfordringer. 

Dernæst handler god storytelling om, at vi får skrællet dine yderste lag af, og gjort dig jordnær og professionel på samme tid. En god storytelling video handler i høj grad om elementer af autenticitet også. 

Endeligt skal en god storytelling film handle om at skabe nærvær og relation afsender og modtager imellem. Måske lyder det nemt og ligetil, men det er faktisk en kunst at skabe god storytelling på video – ligesom det er det på tekst. 

Lad os hjælpe dig godt på vej med at skabe en video, der skiller sig ud fra mængden. 

Rahbek-Media---Videoproduktion---Instruktion-2

Marc Pedersen Kvalitetschef og klar til en dialog

Vi er klar!