Kan selv, vil selv?

Udlejning af foto- og videostudie.

Står du og mangler et studie til dine foto eller videoopgaver?

Hos Rahbek Media har vi et studie som du kan leje til en fordelagtig pris. Med i prisen får du nogle ting du ikke ville få del af i andre studier. Hos os giver vi dig rolige og æstetiske omgivelser, som dine billeder eller videoer kan nyde godt af.

Udover at du får et fotostudie, giver vi dig også adgang til gratis wifi og gratis kaffe under dine shoots. Vi ved at det kan blive nogle lange timer uden mokka i kroppen. Skulle du stå og mangle udstyr eller grej under dine optagelser, kan der også være mulighed for at leje dette hos os. Vi har forståelse for branchen og står højestsandsynligt med den lille dims du står og mangler i en presset situation.

Vi udlejer studiet i hjertet af Aalborg, så du ikke skal til at tage bussen helt ud på lars tyndskids mark, med alt dit dyre grej.

Hos os er det en kort spadsertur fra Limfjordsbroen (vi snakker en 20-30 meter).
Skulle du kommer langvejsfra er der P-pladser ganske tæt på, så du ikke får ondt i hverken ryg eller knæ af at bære dit grej i flere kilometer.

Vores studie i Aalborg kan lejes på dagsbasis eller timebasis og indeholder det basaleudstyr + lidt ekstra for et ganske velfunktionelt og lyst fotostudie.

Skulle du blive lidt småsulten midt i dit foto- eller videoshoot, er det gode indkøbsmuligheder for mad lige nedenunder os.

 

Nedenfor kan du se priserne for udlejdningen af vores video- og fotostudie.

I studiet er der følgende
Backdrops
Stativer
WI-FI
Kaffe
Mulighed for leje af kameraer og/eller ekstra objektiver
Flash (foto)Hør mere.
Lys (video)Hør mere.
MikrofonerHør mere.
Kontakt for mere info
Leje:
4 timerkr. 900 ex. moms.
8 timerkr. 1500 ex. moms.