fbpx

Tid og relationen til tid i Rahbek Media

Del
Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Investeringstid

Vores kunder betyder alt for os, derfor er vi også nødt til at sørge for at vi altid er så vilde som muligt. Derfor arbejder vi på kundecases 4 ud af 5 dage om ugen. Hver fredag bruger vi på vores egne projekter. Disse projekter kan være alt der gør os til bedre videoproducenter eller forbedrer Rahbek Media. Det kan være at lære Excel, lave et blogpost, tage et kursus i at sætte lys eller at dedikere en dag til at sælge nye projekter.

Formålet med investeringstid er at skabe slack. Vi stopper ikke med at arbejde om fredagen, vi prioriterer anderledes om fredagen. Slack skaber et sikkerhedsnet om fredagen hvor vi kan om nødvendigt konvertere lidt investeringstid til kunderelateret tid.

Vores generelle overbevisning er ikke at vi producerer mindre grundet investeringstid, men at vi producerer lige så meget som på 5 dage.

Udover den klare fordel for vores kunder, ved at vi har implementeret slack i vores arbejdsuge, så får vi tid til at reflektere over ugens arbejde og øve/forbedre evner til de kommende eller nuværende projekter.

Output af investeringstid

Investeringstid er tid vi bruger på os selv, vores firma eller vores community.

Generelt betyder det at vi bruger tid på os selv. Det kaldes om end en investering, da vi forventer at få noget retur på det. Får vi på sigt ikke noget ud af det, er det ikke en god investering. Det er ikke tid til at arbejde på personlige projekter eller at komme for sent på arbejde og drikke latte.

Her er nogle eksempler på ting man kan foretage sig

Lav interne projekter.
Tag et kursus i noget der kan “omsættes” til mere værdi for kunder og os selv.
Lav noget content.
Skriv et blogpost.
Giv noget værdi til video-communitiet.
Optimer interne processer.
Skab værdi i vores fysiske miljø.
Tag en dialog omkring forbedringer af Rahbek Media.
“Gør ting” fra vores ide-board på Wrike.
Eksekver.

Arbejdstid

Hvordan respekterer vi hinandens tid?

Hverdage mellem kl. 18-06 og i weekender sender man ikke mails, slacks eller sms’er omkring arbejde med mindre det er HYPER vigtigt. Når man går hjem fra kontoret, med mindre andet er sagt, holder man fri. Man restituerer, så man kan bidrage med 100% når man kommer tilbage til arbejdet. Dette er for at bidrage til et sundt arbejdsmiljø.

Derudover anbefaler vi at man slukker for notifikationer fra gmail på telefon og computer. Vi skal eje vores inbox og ikke lade den eje os.

Hvad foretager man sig når man ikke er booket?

Når man afventer respons fra kunder, har færdiggjort dagens opgaver eller trænger til at tænke på noget tredje – anbefaler vi at man foretager sig en af følgende dele.

Arbejde på interne projekter.
Forbereder salg, finder leads eller potentielle samarbejdspartnere.
Skaber nye eller styrker nuværende relationer.
Bidrag til nogle af vores indtægtskilder.
Få ideer
Eksekver!

Der er mere..

Har du spørgsmål?

Jeppe Rahbek, kreativ leder og klar til at hjælpe