fbpx

Ønsker du annoncering på Youtube?

Annoncering på Youtube – kom i gang og oplev forskellen

Youtube annoncering

Har I overvejet at lave plads i jeres markedsførings-mix til YouTube annoncering? Det forstår vi virkelig godt – for annoncering på YouTube er for rigtig mange virksomheder en ren guldgrube.

Både fordi I får mulighed for at ramme bullseye på en super defineret målgruppe og fordi, I kan gøre det uden at vælte budgettet.

Annoncering på YouTube er billigt og effektivt – og vi står klar til at hjælpe jer i mål med professionel sparring og veleksekveret videomarkedsføring.

Har du spørgsmål om annoncering og Youtube?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Hvorfor bruge krudt på reklamer på YouTube? → 3 simple grunde

Krudtet

Har I overvejet, om I måske bør poste lidt penge efter videoannoncering på YouTube? Så har I garanteret også diskuteret, om ikke jeres setup er fint nok, som det er. I har garanteret både kastet penge efter SEO og videoannoncering på andre medier som Facebook, LinkedIn og Instagram. 

Men prøv lige at overveje det igen – eller læs vores 3 vanvittigt simple (men meget overbevisende) grunde til, at det er værd at finde plads i budgettet til at lave reklame på YouTube. 

3 overbevisende grunde til at komme i gang med reklamer på YouTube:

 

De 3 grunde

Grundigt
renault-clio-natur

1. YouTube er verdens andenstørste søgemaskine

Jep, den er god nok – YouTube er verdens andenstørste søgemaskine. Kun overgået af Google. Og ligesom du godt ved, at du selvfølgelig skal være til stede på Google, så kan du nok godt se logikken i, at du også skal være til stede på YouTube. Og endnu mere fordi, flere og flere søger efter svar i videoformat frem for tekst. 

YouTube er desuden Googles videosøgemaskine, og det betyder fx, at du annoncerer på YouTube igennem Google Ads interface, så du kan styre alle dine annoncer på én gang (også rimelig praktisk, hvis du spørger os). 

2. I kan ramme en enormt veldefineret målgruppe

YouTube er nichernes højborg, og uanset om du sælger et nicheprodukt eller ej, vil du elske de muligheder, der er for at stille skarpt på en veldefineret målgruppe. 

På den måde sikrer du dig, at din video kun rammer en relevant målgruppe – og det betyder flere kliks, større kendskab og i sidste ende større salg. 

3. Du betaler kun, når din video bliver set

Når du sender din videoproduktion YouTube udover rampen, skal du ikke være bange for, at du vælter virksomhedens budget – reklame på YouTube fungerer nemlig ligesom PPC (Pay Per Click). Det betyder, at du kun betaler for dem, der rent faktisk ser din video. 

Der findes flere forskellige setups, når det kommer til videoannoncering på YouTube, men den mest populære model er in-stream, hvor du først punger ud, når en bruger har set 30 sekunder (eller hele din annoncer, hvis den er kortere). 

Derfor er det selvfølgelig også essentielt, at dine budskaber står knivskarpt fra start – men den hovedpine kan du dog trygt overlade til os. 

 

Få professionel hjælp til en videoproduktion til YouTube

Skal vi hjælpe?

Er det på tide at tage det der videoannoncering på YouTube seriøst? Alt, du skal gøre, er at gribe knoglen og give os et kald – eller smide en e-mail vores vej. 

Vi har altid tid til en uforpligtende snak med dig om dit setup og dine muligheder – så tager vi den derfra. 

 
storyboard.udvikling

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!