fbpx

Vil du høre mere om vores videokursus?

Videokursus

Lær at gøre det selv
Arbejder du dagligt med marketing, eller ønsker du blot at forfine dine personlige videoskills? Vi kan ikke komme uden om, at vi lever i en verden, hvor videodokumentation er vigtigere end nogensinde før. 

Vi lægger små videoer på de sociale medier, vi sender kattevideoer til hinanden, og vi bruger videomateriale til at promovere vores virksomheder og vores visioner. Sidder du lige nu med en følelse af, at du blot famler dig frem i blinde, når du optager en video med din smartphone eller dyrt indkøbte kamera? Det er der råd for. 

Hos Rahbek Media deler vi gerne ud af vores ekspertise med at producere videomateriale i alle afskygninger. Derfor afholder vi hyppigt videokurser, der kan klæde dig bedre på, til at begå dig bag kameraet. 

Vi kommer blandt andet igennem

Indhold

Teknikker

Få styr på gængse kamerateknikker, lys og lyd​

Redigering

Crashcourse i videoproduktion​

Markedsføring

Hvordan markedsfører man med videomateriale?​

Få styr på gængse kamerateknikker, lys og lyd

På et videokursus hos Rahbek Media lærer vi dig om de gængse kamerateknikker, der er værd at kende til, når du skyder billeder og video. Simple tricks kan nemlig gøre en verden til forskel i din endelige video. 

Derudover lukker vi dig ind i den fagre verden af lys og lyd, som er nogle af de allervigtigste elementer, når man arbejder med videoproduktion

Vi kan ikke love ekspertstatus, når du går fra et af vores videokurser, men vi lover, at du bliver langt mere sikker i din videoproduktion, når du går herfra. Der skal nemlig slet ikke meget til før, dine skills forbedres markant. 

Crashcourse i videoproduktion

Noget af det allervigtigste, når vi taler om videoproduktion, er selvfølgelig redigering af det materiale, du har filmet. Ingen sender et produkt på gaden uden at have redigeret i det først, men vi forstår godt, at det kan være en by i rusland at finde ud af, hvordan man bærer sig ad. 

Derfor får du på et af vores videokurser selvfølgelig også hjælp til redigering – og det endda med få simple tricks. 

Som med så meget andet, handler gode skills om at starte et sted og bevæge sig ud fra det. På et videokursus her, lærer vi dig, hvor du skal starte. Vi viser dig, at det ikke behøver at være svært at producere godt videoindhold. 

Hvordan markedsfører man med videomateriale?

Videomateriale er vigtig i markedsføring, og det vil vil gerne slå en stor fed streg under. Men videomaterialet i sig selv kan ikke gøre det. Du er også nødt til at vide, hvordan du markedsfører din video, samt hvilke platforme der er lukrative for dig. 

Måske har du allerede en idé om det, men det er i hvert fald også noget, vi kommer ind på, når vi afholder videokursus for dig. 

Der er en videnskab at finde ud af, hvornår du skal lægge en video op et sted, men det hjælper vi dig selvfølgelig med at regne ud. Der findes desværre ikke en skabelon, men vi deler på vores videokurser ud af vores årelange erfaringer, når det kommer til deling af content.

Det behøver ikke at være svært - kom med på videokursus

Som sagt har vi hos Rahbek Media årelang erfaring, og derfor er vi eksperter, når det kommer til videoproduktion. Man behøver ikke være ekspert for at lave en god video, og på et af vores videokurser guider vi dig igennem processen fra start til slut. 

Når du er færdig med et kursus hos os, har du bedre kendskab til processerne, og vigtigst af alt har du fået et langt bedre indblik i, hvordan du skaber godt indhold til den målgruppe, du gerne vil henvende dig til – og det er guld værd i din markedsføring. 

Datoer

Datoer for kursus i videomarkedsføring

Her kan du se vores kommende kurser og hvornår disse udspiller sig. Passer de ikke ind i en travl kalender? Lad os tage en dialog om mulighederne så.

Dato
Tidspunkt
Lokation
Tilmelding
16. juni 2020
9-15
Aalborg
Tilmeld dig her
11. August 2020
9-15
Aalborg
Tilmeld dig her
13. Oktober 2020
9-15
Aalborg
Tilmeld dig her
15. December 2020
9-15
Aalborg
Tilmeld dig her

Får jeg noget at spise? hvad skal jeg have med? hvor skal jeg gøre af min bil? Få svar på det hele her

Praktisk

Pris
Kr. 3.500,00 ex moms

Forplejning
Der er fuld forplejning på dagen. Det vil sige, vi står for kaffe, croissanter, kage, frokost, mere kage, kolde drikkevarer og lidt tænke-slik til senere på dagen. Går man mæt fra kurset, så er det enten fordi man var meget sulten da man kom eller fordi man har brugt for megen tid på at lave video.

Software
Du vil blive introduceret til software som er gratis og med en fornuftig læringskurve.
Derudover vil du få indsigt i hvilke betalte muligheder der eksisterer.

Lokation
Mama I Made its kursuslokaler med plads, projektor og elektricitiet til dine devices.

Parkering
Parkering foregår på havnen eller i Plazas parkeringshus.
Havnen koster 35kr for en dag og er at foretrække.

Generelt
Vi mødes kl.9, til morgenmad og dialog omkring hvorfor video er interessant for jer.
Derefter kører vi på med undervisning og øvelser.
Du vil løbende blive introduceret for begreber samt tekniske udfordringer, som du skal løse – det bliver hamrende sjovt! Husk enten en telefon/tablet eller computer.

 

Tilmelding

Hvorfor skal du vælge Rahbek Media?