fbpxVideokursus

Lær at gøre det selv

Arbejder du dagligt med marketing, eller ønsker du blot at forfine dine personlige videoskills? Vi kan ikke komme uden om, at vi lever i en verden, hvor videodokumentation er vigtigere end nogensinde før. 
Vi lægger små videoer på de sociale medier, vi sender kattevideoer til hinanden, og vi bruger videomateriale til at promovere vores virksomheder og vores visioner. Sidder du lige nu med en følelse af, at du blot famler dig frem i blinde, når du optager en video med din smartphone eller dyrt indkøbte kamera? Det er der råd for. 
Hos Rahbek Media deler vi gerne ud af vores ekspertise med at producere videomateriale i alle afskygninger. Derfor afholder vi hyppigt videokurser, der kan klæde dig bedre på, til at begå dig bag kameraet. 

Vi er klar hvis du er!

Få styr på gængse kamerateknikker, lys og lyd

På et videokursus hos Rahbek Media lærer vi dig om de gængse kamerateknikker, der er værd at kende til, når du skyder billeder og video. Simple tricks kan nemlig gøre en verden til forskel i din endelige video. 

Derudover lukker vi dig ind i den fagre verden af lys og lyd, som er nogle af de allervigtigste elementer, når man arbejder med videoproduktion

Vi kan ikke love ekspertstatus, når du går fra et af vores videokurser, men vi lover, at du bliver langt mere sikker i din videoproduktion, når du går herfra. Der skal nemlig slet ikke meget til før, dine skills forbedres markant. 

Crashcourse i videoproduktion

Noget af det allervigtigste, når vi taler om videoproduktion, er selvfølgelig redigering af det materiale, du har filmet. Ingen sender et produkt på gaden uden at have redigeret i det først, men vi forstår godt, at det kan være en by i rusland at finde ud af, hvordan man bærer sig ad. 

Derfor får du på et af vores videokurser selvfølgelig også hjælp til redigering – og det endda med få simple tricks. 

Som med så meget andet, handler gode skills om at starte et sted og bevæge sig ud fra det. På et videokursus her, lærer vi dig, hvor du skal starte. Vi viser dig, at det ikke behøver at være svært at producere godt videoindhold. 

Hvordan markedsfører man med videomateriale?

Videomateriale er vigtig i markedsføring, og det vil vil gerne slå en stor fed streg under. Men videomaterialet i sig selv kan ikke gøre det. Du er også nødt til at vide, hvordan du markedsfører din video, samt hvilke platforme der er lukrative for dig. 

Måske har du allerede en idé om det, men det er i hvert fald også noget, vi kommer ind på, når vi afholder videokursus for dig. 

Der er en videnskab at finde ud af, hvornår du skal lægge en video op et sted, men det hjælper vi dig selvfølgelig med at regne ud. Der findes desværre ikke en skabelon, men vi deler på vores videokurser ud af vores årelange erfaringer, når det kommer til deling af content.

Det behøver ikke at være svært - kom med på videokursus

Som sagt har vi hos Rahbek Media årelang erfaring, og derfor er vi eksperter, når det kommer til videoproduktion. Man behøver ikke være ekspert for at lave en god video, og på et af vores videokurser guider vi dig igennem processen fra start til slut. 

Når du er færdig med et kursus hos os, har du bedre kendskab til processerne, og vigtigst af alt har du fået et langt bedre indblik i, hvordan du skaber godt indhold til den målgruppe, du gerne vil henvende dig til – og det er guld værd i din markedsføring. 

"Video er bare så vigtigt når man arbejder med sociale medier, og jeg havde brug for at opgradere mine kompetencer, og havde et stort ønske om at lære mere om sammenklippet video. Efter kurset føler jeg mig klart mere rustet rent teknisk, til at kaste mig ud i mindre SO-ME videoproduktioner jeg kan lave direkte på telefonen. Det var lige det jeg havde brug for!"

Sofie Due, HelloChurch

Vi er klar!