fbpx

Videomarkedsføring med Rahbek Media

Videomarkedsføring betaler sig

Videomarkedsføring

Når det kommer til online markedsføring, kan det næsten ikke være gået din næse forbi, at video markedsføring er populært. Der findes efterhånden en del statistikker, der påviser, at modtagere er langt mere tilbøjelige til at huske indhold i en video end ved en skreven tekst.

Denne statisk skal du selvfølgelig benytte dig af, når du skal nå ud til din målgruppe.
Hos Rahbek Media er vi eksperter i videomarkedsføring, og du kan nyde godt af vores ekspertise. Sammen skaber vi content, der når langt ud til dine kunder.

Har du spørgsmål om videomarkedsføring?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Nå bredt ud på de sociale medier

Synlighed

Langt de fleste bruger de sociale medier i større eller mindre grad, og her vil du gerne være synlig med din virksomhed. Kunsten er blot at finde en formidlingsform, der skiller sig ud fra mængden af informationer, der florerer netop her. 

Her er video markedsføring din nye bedste ven. Velproduceret videoindhold kan skille sig ud fra mængden af larm på de sociale medier – du skal blot finde ud af, hvad du gerne vil formidle til dine potentielle kunder og målgruppe. 

 

Sammen finder vi et fokus for din video

Fokus

Strand-esbjerg-vejers-strand

Uanset hvad du gerne vil formidle, er det vigtigt at finde det rette fokus, så din video kommunikerer sit budskab tydeligt og professionelt. 

Hos Rahbek Media kan vi hjælpe dig med at finde fokus for din videomarkedsføring. Der findes forskellige veje at gå, og alle kan være nyttige for netop din virksomhed: 

Reklamefilm
Droneoptagelser
Produktvideo
Eventvideo
Youtube reklamer
Indhold til sociale medier

Vi ved, hvad vi laver, og sammen finder vi det fokus, der passer bedst til det, du gerne vil formidle. 

 

Undervurdér ikke den velproducerede videomarkedsføring

Modtager

Nu sidder du nok og tænker, at du sagtens selv kan skyde en video med godt indhold. Vi siger dig ikke imod. Dog skal du tænke på, at det gælder om at skille sig ud i mængden. 

Du kan nå langt med din iPhone, men en iPhone er efterhånden allemandseje. Så hvorfor ikke forfine din videomarkedsføring med det rette udstyr. Det være sig det rette lyssætning, den rette lyd og de helt rigtige billeder, der får dig til at fremstå seriøs, engageret og professionel. Derudover skal din storytelling stå knivskarpt, så modtageren ikke er i tvivl om dit produkt. 

Den velproducerede video vil adskille sig fra de andre, og det vil dine kunder og målgruppe hurtigt se. 

Rahbek-Media---Videoproduktion---Mikkel-Hansen-Paris

Video markedsføring - få professionel hjælp

Øget trafik

mand-inside-systems

Vi slår et stort slag for, at du overlader din videoproduktion i professionelle hænder. Der er slet ingen grund til, du bruger din dyrebare tid på at sætte dig ind i videomarkedsføring, når vi allerede har skrevet opskriften for dig.

Dine ingredienser skal blot tilføjes, og så skaber vi content, der virker.

Rahbek Media ved, hvordan man skaber øget trafik på de sociale medier, og derfor skal du selvfølgelig gøre brug af den viden. Hos os skabes der videoer, der leder til øget opmærksomhed, trafik og i sidste ende øget omsætning.

Spørgsmål, vi ofte bliver stillet

FAQ
Når strategi og videoproduktion mødes, opstår videomarkedsføring. Formålet er at tænke contentproduktion ind som et reelt element i ens strategi og ikke blot lade det være et tillægsprodukt til ens markedsføring.
Videomarkedsføring forudsætter som oftest to ting. Videoindhold og levering af dette. Derfor vil prisen være en kombination af produktion og annoncering. Forvent en udgift til produktion fra 10.000 og opefter, samt håndtering af annoncering.
En kombination mellem strategi, annoncering og contentproduktion er noget der ikke både skaber nyt indhold for jer, men også sikrer jeres return on investment på projektet. Vi kalder det “økonomisk bæredygtig kreativitet.

Er du nysgerrig på videoformatet som formidlingsform, og ønsker du at lære mere om det? Så tilbyder vi hos Rahbek Media også videokurser, hvor du kan lære meget mere om videomarkedsføring. 

Vi tilbyder gerne at producere videoen for dig, men vi ønsker også at klæde dig godt på, hvis du gerne vil i kontakt med din egen indre filmmager. 

Vi er med fra start til slut

Har du besluttet dig for at skabe synlighed med videomakedsføring er vi din foretrukne samarbejdspartner. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og producerer ud fra det indhold, der skaber tydelige resultater.

Lad os sammen markedsføre din virksomhed.

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!

De 9 typiske fejl vi oplever ved videomarkedsføring

Manglende historie

Historiefortælling eller storytelling er en lang og stolt tradition. Fra de 40.000 år gamle hulemalerier til 1800-tallets eventyr og helt frem til de reklamer, der bliver vist inden en YouTube-video. Historier hjælper os med at forstå verden omkring os, fordi historier skaber et afgrænset moment, der stadig relaterer sig udad. Markedsføringsvideoer, der fortæller historier er lettere at huske, og det betyder, at seeren får et mere personligt forhold til brandet. Stærk historiefortælling er grunden til at nogle brands dominerer deres branche. En god historie, indenfor markedsføring, skal indeholde en start med et problem, en midte med en løsning og en slutning med fremvisning af fordelene ved netop denne løsning. Løsningen er dit brand, og på den måde viser du, hvorfor dit brand er helt unikt og uundværligt.

For favnende og/eller kompliceret fortælling

Du vil højst sandsynligt gerne ramme flere segmenter med din markedsføringsvideo. Med de bedste intentioner forsøger mange at ramme ALLE med deres markedsføring – nye kunder, nuværende kunder, venner af kunder, eventuelle samarbejdspartnere og alle andre. Faren ved denne strategi er, at du i sidste ende slet ikke rammer nogen. Hvis du har mange forskellige segmenter, du ønsker at ramme med din markedsføring, er det bedre at lave specifikke videoer til hvert segment i stedet for at lave én lang og kompliceret video. Der skal være fokus på én besked i hver video, ellers giver det et rodet udtryk og den mister gennemslagskraft.

Det hele handler om jer

Som marketingmedarbejder virker det ofte som en god idé at tale med mennesker, der er passionerede om jeres brand. Men kunderne – de er mere eller mindre ligeglade.

Kunderne er ofte travle folk. Når de ser din markedsføringsvideo er det med ét spørgsmål i hovedet: ’Hvad kan JEG bruge det til?’
Kunderne vil vide, hvad det er du vil sælge til dem, og de vil vide det hurtigt. De har ikke tid til at høre på de 20 bedste plasttyper, du har arbejdet med igennem tiden. Kunderne vil vide, hvordan dit produkt kan gavne dem. Konceptet bag din markedsføringsvideo skal være knivskarp og tilpasset, og det visuelle udtryk skal passe til det, du vil sige til kunden. I denne sammenhæng er det smart at forhøre sig med folk, der arbejder med video til daglig. De kender til de visuelle sprog og vinklinger, hvilket er en kæmpe force.

Manglende promovering

At lave en god reklamevideo er en tidskrævende proces, og til tider kan den endda være frustrerende. Når den endelig er i skabet, har man lyst til at læne sig tilbage og nyde resultatet. Her er det vigtigt at huske, at alt det arbejde, der er gået forud, er ikke noget jeres kunder har set noget til. Nu er det jeres opgave at vise kunderne jeres fede video. I virkeligheden er den færdige video kun begyndelsen af den store indsats, der ligger i at få videoen ud til kunderne. Det rigtige segment skal se videoen. For at fange de rigtige mennesker med videoen, skal du promovere dem meget og strategisk, og det kan man gøre på flere forskellige måder.

Markedsføring på de sociale medier
Selvom de sociale medier efterhånden har nogle år på bagen, er de stadig de dominerende spillere på nettet. Det gode er, at video er blevet det mest populære indhold på de sociale medier. Det er blandt andet derfor, at flere billeder bliver postet som video – de trækker bare mere opmærksomhed. Hver dag bliver der set 100 millioner timers video på Facebook, så markedsføringsmæssigt er det vigtigt at kigge den vej.
Du skal ikke være bange for at lægge din video op flere gange. Opslagene flytter sig hurtigt, og de kan nemt forsvinde i mængden. Der kan også være god logik i at poste din video flere dage i træk, på forskellige platforme og på forskellige tidspunkter.

Læs vores 6 gode råd til SEO her.

Betalte kampagner
Du kan tage din video til nye højder ved at betale for promovering af din video til dit ideelle segment. De fleste sider tilbyder flere forskellige pakker til promovering. Du kan også lave en betalt kampagne på YouTube, hvis din video passer på YouTubes parametre for reklamer. Det kan være en fordel at tænke det ind i videoen på forhånd.

Skriv om det

Selvom video er trumfkortet indenfor markedsføring i disse år, er der stadig brug for det skrevne indhold. Hvis du skriver en blog om din video, har du mulighed for at ramme det segment, der er mindre aktive på de sociale medier. I forhold til at placere sig godt på søgemaskiner er det essentielt at skrive nogle ord om videoen.

Nedprioriteret SEO arbejde på video

I SEO’ens verden forandrer tingene sig hele tiden, og for mange marketingsfolk er det en evindelig opgave at holde netop deres brand højt på søgesiderne. Det er simpelthen en nødvendighed i dag. Du tænker måske, at når du sender en video ud i verden, kan du springe let henover SEO-delen, fordi Google favoriserer videoer. MEN det kan du ikke. Det vil uanset hvad tage din markedsføring til et andet niveau. Når du uploader din video på Youtube, Vimeo eller et andet sted, er det vigtigt at du udfylder metadata-delene. Det vil gøre din video langt mere synlig og søgbar. Benyt ord, der gør sig godt i søgesammenhænge.

Læs vores 6 gode råd til SEO her.

Sammenhæng mellem visuel identitet og video

Når man begiver sig ind i videomarkedsføringens arena, kommer man let at se videoen som et isoleret projekt, der er anderledes fra anden markedsføring. Her er det væsentligt, at videoen, ligesom virksomhedens anden markedsføring, er en forlængelse af jeres brand og virksomhed.

Når potentielle kunder ser jeres video, skal de være i stand til at genkende virksomheden. Hvis du tænker på dine yndlingsbrands, kan du helt sikkert også se en strømlining af deres markedsføring, der skaber deres visuelle DNA. Du skal forsøge at stræbe efter det samme og tænke markedsføringen som en helhed.

Videoen er overtænkt

Du ELSKER dit brand. Selvom dit brand er din store stolthed, betyder det ikke, at du skal formidle dit brand på en alt for selvhøjtidelig måde. En almindelig fejl, som mange virksomheder laver, er at overtænke alle små detaljer i deres video. Dette kan være et dræbende mindset, og det kan resultere i, at videoen prøver at sælge sig selv alt for meget, og så bliver den kedelig.

Success for en marketingvideo hænger sammen med videoens viralitet. Hvis du tænker på de bedste virale videoer, vil du sikkert lægge mærke til, at de har én ting til fælles – de er unikke. Så slap af og vær ikke så bange for at lave en lille fejl. Professionelle filmfolk kender alt til formidling og branding, så lad dem vejlede i processen.

Dårlig kvalitet

Lad os indse det – god videomarkedsføring koster tid og penge!
Det kan være fristende at springe over hvor gærdet er lavest, for at spare lidt penge i sidste ende. Måske har du valgt at arbejde sammen med de billigste videomagere, du kunne finde. Dette kan være en stor fejl og spild af dine marketingskroner.
Hvis du poster en video online, der ikke er i høj kvalitet, løber du den risiko, at folk vil opfatte dit brand som uprofessionelt og måske endda upålideligt. Det kan betyde, at folk ikke anser din virksomhed som troværdig, og det betyder helt sikkert færre ordrer i bogen. Renommé betyder alt.

For at holde dig og din virksomhed på markedet kan det være en god idé at tale med eksperter. Selvom man kan lære meget på YouTube, kan man desværre ikke få erfaringen. Den kvalitet du betaler for hos professionelle, er den kvalitet du får. En undersøgelse viser, at 82% af alle virksomheder vil bruge flere penge på videomarkedsføring næste år. Hvis du vil følge med markedet, er det en god idé at se i retningen af professionelle videoer til din markedsføring.

Du kan læse vores guide til egen videoproduktion her.