fbpx

Videomarkedsføring med Rahbek Media

Videomarkedsføring betaler sig

Videomarkedsføring

Når det kommer til online markedsføring, kan det næsten ikke være gået din næse forbi, at video markedsføring er populært. Der findes efterhånden en del statistikker, der påviser, at modtagere er langt mere tilbøjelige til at huske indhold i en video end ved en skreven tekst.

Denne statisk skal du selvfølgelig benytte dig af, når du skal nå ud til din målgruppe.
Hos Rahbek Media er vi eksperter i videomarkedsføring, og du kan nyde godt af vores ekspertise. Sammen skaber vi content, der når langt ud til dine kunder.

Har du spørgsmål om videomarkedsføring?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Nå bredt ud på de sociale medier

Synlighed

Langt de fleste bruger de sociale medier i større eller mindre grad, og her vil du gerne være synlig med din virksomhed. Kunsten er blot at finde en formidlingsform, der skiller sig ud fra mængden af informationer, der florerer netop her. 

Her er video markedsføring din nye bedste ven. Velproduceret videoindhold kan skille sig ud fra mængden af larm på de sociale medier – du skal blot finde ud af, hvad du gerne vil formidle til dine potentielle kunder og målgruppe. 

 

Sammen finder vi et fokus for din video

Fokus

marc.kevin.premiere.videoproduktion

Uanset hvad du gerne vil formidle, er det vigtigt at finde det rette fokus, så din video kommunikerer sit budskab tydeligt og professionelt. 

Hos Rahbek Media kan vi hjælpe dig med at finde fokus for din videomarkedsføring. Der findes forskellige veje at gå, og alle kan være nyttige for netop din virksomhed: 

Reklamefilm
Droneoptagelser
Produktvideo
Eventvideo
Youtube reklamer
Indhold til sociale medier

Vi ved, hvad vi laver, og sammen finder vi det fokus, der passer bedst til det, du gerne vil formidle. 

 

Undervurdér ikke den velproducerede videomarkedsføring

Modtager

Nu sidder du nok og tænker, at du sagtens selv kan skyde en video med godt indhold. Vi siger dig ikke imod. Dog skal du tænke på, at det gælder om at skille sig ud i mængden. 

Du kan nå langt med din iPhone, men en iPhone er efterhånden allemandseje. Så hvorfor ikke forfine din videomarkedsføring med det rette udstyr. Det være sig det rette lyssætning, den rette lyd og de helt rigtige billeder, der får dig til at fremstå seriøs, engageret og professionel. Derudover skal din storytelling stå knivskarpt, så modtageren ikke er i tvivl om dit produkt. 

Den velproducerede video vil adskille sig fra de andre, og det vil dine kunder og målgruppe hurtigt se. 

Rahbek-Media---Videoproduktion---Mikkel-Hansen-Paris

Video markedsføring - få professionel hjælp

Øget trafik

_Rahbek Media - Aalborg 11

Vi slår et stort slag for, at du overlader din videoproduktion i professionelle hænder. Der er slet ingen grund til, du bruger din dyrebare tid på at sætte dig ind i videomarkedsføring, når vi allerede har skrevet opskriften for dig.

Dine ingredienser skal blot tilføjes, og så skaber vi content, der virker.

Rahbek Media ved, hvordan man skaber øget trafik på de sociale medier, og derfor skal du selvfølgelig gøre brug af den viden. Hos os skabes der videoer, der leder til øget opmærksomhed, trafik og i sidste ende øget omsætning.

Er du nysgerrig på videoformatet som formidlingsform, og ønsker du at lære mere om det? Så tilbyder vi hos Rahbek Media også videokurser, hvor du kan lære meget mere om videomarkedsføring. 

Vi tilbyder gerne at producere videoen for dig, men vi ønsker også at klæde dig godt på, hvis du gerne vil i kontakt med din egen indre filmmager. 

Vi er med fra start til slut

Har du besluttet dig for at skabe synlighed med videomakedsføring er vi din foretrukne samarbejdspartner. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og producerer ud fra det indhold, der skaber tydelige resultater.

Lad os sammen markedsføre din virksomhed.

Marc Pedersen Kvalitetschef og klar til en dialog

Vi er klar!