fbpx

Ønsker du markedsføring på Youtube?

YouTube markedsføring – mød jeres kunder, der hvor de er

Youtube Markedsføring

Vidste du, at ni ud ti danskere dagligt ser videoer online? Hvis I vil have video med gennemslagskraft, er det derfor værd at overveje, om det ikke er på tide at finde plads i budgettet til YouTube videomarkedsføring.

YouTube markedsføring er et genialt værktøj til alt fra niche-virksomheder til jer, der bare gerne vil have effektiv markedsføring og eksponering til en veldefineret målgruppe.

Hos Rahbek Media elsker vi videoformatet – og bestemt også YouTube markedsføring, der gør det muligt for jer at møde kunderne i øjenhøjde og være der, hvor de er.

Har du spørgsmål om Youtube?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

5 grunde til, at I ikke vil gå glip af markedsføring på YouTube

5 grunde
    • YouTube er lige så relevant for B2B, som det er for B2C – for YouTube er den andenstørste søgemaskine på nettet, og det er et medie, der bruges lige så meget til arbejds-research, som det gør til make-up-tutorials. 
    • YouTube er g.e.n.i.a.l.t. til niche-virksomheder – på YouTube kan du målrette din annonce til en enormt defineret målgruppe. Det betyder, at du bruger dine annoncer-kroner smart, fordi du kun bruger budgettet der, hvor der faktisk er konverteringer at hente. 

    • Er markedsføringsbudgettet smalt, eller foretrækker I bare at bruge jeres penge på det, der giver bedst mening? YouTube markedsføring er både billigt og effektivt sammenlignet med fx tv-reklamer. 

    • I kan ramme bullseye på jeres målgruppe tidligt i kunderejsen – det betyder, at I med større sandsynlighed kan nudge dem til at investere hos jer, når de er klar til at hive dankortet op af lommen. 

    YouTube markedsføring og annoncer fungerer som udgangspunkt som PPC (Pay Per Click) – og det betyder, at I faktisk kun betaler for dem, der ser jeres annonce (enten det hele eller dele af den).

Få en skalerbar løsning med YouTube markedsføring – vi hjælper jer hele vejen

Løsning
renault-clio-natur

YouTube er hjernedødt smart, fordi det er så skalerbart – det vil sige, at både mindre og større virksomheder kan lave et setup, der matcher budget og behov. I behøver altså ikke at kaste de helt store summer I jeres YouTube markedsføring til at starte med. I kan sagtens starte med lige at dyppe tåen i vandet. Og hey – hvis vandet er lunt og dejligt, kan I overveje et hovedspring til den tid.

Hos Rahbek Media står vi i hvert fald klar til at producere lækkert indhold, så I kan komme udover rampen med jeres YouTube markedsføring. Vi er med jer hele vejen – fra idé til rådgivning i annoncering.

Skal vi tage en snak om jeres muligheder? Fang os herunder.

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!