fbpx

Ønsker du en videoproduktion i Århus?

Professionel videoproduktion i Aarhus og omegn

Video produktion Aarhus

Rahbek Media er klar til at hjælpe dig med at udvikle og producere videoer, der altid stræber efter at nå nye højder. Vi leverer digital video med velstruktureret indhold, et relevant udtryk, der er skræddersyet til din identitet og din målgruppe, samt en høj teknisk kvalitet. Det er de elementer, vi kreativt smelter sammen til en helstøbt og unik filmisk oplevelse.

At føre dine visioner og behov fra idé til virkelighed – fra løse stikord, tændstikmænd og kruseduller på papir til levende digitale billeder – anser vi for en af vores fornemste opgaver. Og vi kan derfor tilbyde dig en enestående mulighed for at få dine krav mødt og alle dine ønsker opfyldt i forhold til en videoproduktion i Århus og omegn.

Har du spørgsmål om en videoproduktion i Århus?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Videoer, der kommunikere dit budskab klart og tydeligt

Budskab

Hvad end dit budskab er, og hvilken form den er i, sørger vi for at formidle det klart og tydeligt. Det vil sige, at vi kan hjælpe dig med alt lige fra reklamevideoer og produktvideoer, til eventvideoer og videointerviews. Vi har erfaring med det hele og kan derfor tilbyde et slutresultat, hvor dit budskab skærer igennem.

Det gælder naturligvis for alle de forskellige delelementer i den mangefacetterede proces, som det er at producere relevant videocontent af højeste kvalitet.

Det gælder lige fra den indledende præproduktion, hvor vi i samarbejde med dig bygger en strategi og opstiller nogle mål for din videoproduktion i Århus, sætter en tidsramme for projektet og lægger os fast på, hvilken historie, det er, du ønsker at fortælle via din video. Det gælder selvfølgelig også den tekniske proces, der ligger bag selve optagelsen af din videoproduktion i Århus.

Vi lytter til dine ønsker og sørger derefter for hele processen

Processen

Den spændende fase, hvor de indledende møder afløses af opsætning af nøje udvalgt grej, rullende kameraer og optagelse af video og speaks. Og vi har naturligvis også ekspertise i postproduktionen, hvor alle trådene samles, og alle optagelserne redigeres med de mest effektive filmiske virkemidler for øje og finpudses til et skarpt videoprodukt, der formidler dine budskaber støjfrit og effektivt til netop din målgruppe.

Vi sørger således for at styre hele processen, men sørger selvfølgelig for først at fremmest at lytte til dine ønsker i forbindelse med din forestående videoproduktion i Århus. For det er særligt vigtigt for os, at du kan se dig selv i din video – for det er os, der står for det solide håndværk, men dig der står som afsender af videoen i den sidste ende.

Kunne du tænke dig at vide mere om vores produktion, har vi beskrevet vores produktionsforløb her.

Kreativitet og nyskabelse

Lad os mødes

Hos Rahbek media sætter vi ingen grænser for gode idéer og kreative inputs. Derfor er dine idéer netop også altid velkomne og vi står som altid klar på at drøfte dem – over en kop kaffe eller to ved os eller hos jer i Aarhus – og finde ud af hvordan vi effektiv kan inkorporere dem i videoproduktionen.

jeppe-iphone

Stor viden og forståelse vedrørende medieplatforme

Markedsføring

youtube.seo.trending

Vi kan som krølle på halen også tilbyde udførelse og rådgivning omkring søgeoptimering og trafikskabelse af dine videoer.

De moderne og populære medieplatforme som f.eks. Youtube, Facebook og Google, der alle har deres styrker og svagheder, som vi hos Rahbek Media har stor viden omkring og derfor kan tilbyde at optimere dine videoer i henhold til.

Kunne du tænke dig at vide mere om vores produktion, har vi beskrevet vores produktionsforløb her.

Skal vi skyde en videoproduktion i Aarhus?

Video i Aarhus

Selv om Rahbek Media er et digitalt videobureau, der har base i Aalborg, pakker vi naturligvis gerne bilen og skyder din videoproduktion i Århus. Kontakt os og lade os tage en snak om den videoproduktion, du har i tankerne i Århus eller omegn. Vi glæder os allerede til at høre dine idéer og efterfølgende give dig sparring om, hvordan du får mest ud af din videoproduktion.   

Aarhus-by-natteliv

Spørgsmål, vi ofte bliver stillet

FAQ
Videoproduktion er som oftest opdelt i 3 faser. Preproduktion, produktion og postproduktion. Disse 3 faser sikrer både kravspecifikationen, men også produktet og formålet med indholdet.
Prisen på videoproduktion er en svær størrelse. I sidste ende betaler man for de timer og ressourcer som et projekt kræver. Der kan laves nogle manøvre for at holde prisen nede, men forvent at det koster fra kr. 10.000 og opefter.
Vores ypperste formål er at skabe videoer som I kan implementere I jeres setup og skabe et bedre afkast med end tidligere. Vi arbejder ud fra tesen “økonomisk bæredygtig kreativitet”

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!