fbpx

Ønsker du en videoproduktion i Odense?

Videoproduktion i Odense eller omegn udover det sædvanlige

Video produktion Odense

I så fald står Rahbek Media klar til at hjælpe dig med at udvikle og producerer videoer der altid stræber efter nye højder mht. indhold, udtryk og kvalitet der kreativt smelter sammen til en helstøbt og unik oplevelse.

At føre dine visioner fra idé til virkelighed – Fra stikord, tændstikmænd og krydseduller til levende billeder – anser vi for en af vores fornemste opgaver og kan derfor tilbyde dig en enestående mulighed for at få dine krav mødt og dine ønsker opfyldt i forhold til videoproduktion.

Har du spørgsmål om videoproduktion i Odense?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Videoer i Odense, der kommunikere dit budskab klart og tydeligt

Budskab

Hvad end dit budskab er, og hvilken form den er i, sørger vi for at formidle det klart og tydeligt. Dvs. at vi kan hjælpe dig med alt lige fra reklamevideoer og produktvideoer, til eventvideoer og interview.  Vi har erfaring med det hele og kan derfor tilbyde et slutresultat, hvor dit budskab skærer igennem.

Hos Rahbek Media elsker vi at tage netop dine idéer, store som små, vilde som ”passive”, og føre dem ud i livet. Det er kun din fantasi der sætter grænsen og vi derfor altid åbne for at brainstorme om – og udvikle – dine idéer.

Gode idéer og kreative inputs

Udfordre

Rahbek-Media---Videoproduktion---Marc-Filmer

Hos Rahbek Media sætter vi ingen grænser for gode idéer og kreative inputs. Derfor er dine idéer netop også altid velkomne og vi står som altid klar på at drøfte dem – over en kop kaffe eller to ved os eller hos jer i Odense – og finde ud af hvordan vi effektiv kan inkorporere dem i videoproduktionen.

Ved at udfordre Status Quo tør vi at skabe videoer der er provokerende og flabede, dog uden at gå på kompromis med kvalitet eller professionalisme. Derfor kalder vi vores tilgang for ”flabet professionalisme”.

Markedsføring af video i Odense

Rådgivning

Vi kan som krølle på halen også tilbyde udførelse og rådgivning omkring søgeoptimering og trafikskabelse af dine videoer.
De moderne og populære medieplatforme som f.eks. Youtube, Facebook og Google, der alle har deres styrker og svagheder, som vi hos Rahbek Media har stor viden omkring og derfor kan tilbyde at optimere dine videoer i henhold til.

Du kan læse mere om vores produktionsforløb her.

youtube.seo.trending

Skal vi stå for din videoproduktion i Odense?

Ekspertise

Rahbek-Media---Videoproduktion---TDC

Er du på udkig efter et par (eller flere) professionelle øjne, der kan stå for din videoproduktion i Odense? Så står vi klar til at hoppe i bilen og tage turen fra Aalborg til Odense. 

For selvom vores rødder er i den nordjyske muld, tager vi hellere end gerne et smut til smukke Fyn, eksempelvis til videoproduktion i Odense, så vi kan hjælpe dig med vores ekspertise. 

Vi har lavet rigtig, rigtige mange videoer og filmproduktioner igennem årene – og det er din garanti for, at du får et resultat, både du og vi kan være stolte af.

 

Vi sørger for, at dit budskab bliver set og hørt

Målgruppe

Om du er selvstændig, lige startet op eller en del af et større firma, er målet som regel det samme: At skabe indhold, der får din målgruppe til at reagere. Om det så er at tilmelde sig et nyhedsbrev, kigge forbi jeres showroom, booke et møde eller trykke købe på en webshop er ét fedt – det hele handler om at få en reaktion. 

Men hvordan kommer man lige derhen? Det kan være noget af en mundfuld, og der er mange om buddet, når det handler om at fange målgruppens interesse. 

  • Indhold til sociale medier, der får dit budskab til at stikke ud i mængden
  • Imponerende droneoptagelser, der giver wow!-effekt
  • Produktvideo, der hjælper dig med at få handlen i hus (hver gang)
  • Eventvideo, der gør det svært at sige nej (og nemt at sige ja)
  • YouTube-reklamer, man ikke klikker sig forbi
  • Reklamefilm, man har lyst til at fortælle sine venner, familie og kollegaer om

Så – holder du til på charmerende Fyn, og drømmer du om at få en tilsvarende charmerende video, der gør det nemmere at drive forretning?

Så hopper vi gerne i kareten og vender snuden mod dig – og vi tager først afsted, når vi er tilfredse.  

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!