fbpx

Ønsker du en videoproduktion?

Vi er en videoproduktions virksomhed der har ”det dér ekstra” at byde på

Video produktion

Hos Rahbek Media lægges der ikke kun vægt på at producere superbe videoer, med stil og kant, men der lægges i høj grad også vægt på at skabe videoer der er unikke og mindeværdige.

Intet budskab er for stort – eller for småt – til at vi ikke kan tage det og forme til en autentisk og professionel video, der på en effektiv måde formår at kommunikerer dit budskab.

Vi kan bl.a. tilbyde at producere:

Reklamefilm
Droneoptagelser
Produktfilm
Instruktionsvideoer
Kampagnevideoer
Musikvideoer
Videomarkedsføring
Virksomhedsfilm

Og meget, meget mere…

Har du spørgsmål om en videoproduktion?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Ram din målgruppe med den rette videoproduktion

Målgruppe

Har du en helt specifik målgruppe i tankerne? Vi sørger for dine videoer taler deres sprog. Tænker du ikke i målgrupper? Vi sørger for dine videoer får bred appel. Eller ønsker du både at ramme plet og sprede hagl på én? Vi ser sgu på det og sørger for en kreativ løsning!
 

Vi lægger altid stor vægt på at slutproduktet af din videoproduktion, virkelig formår at skære og tale ind til din målgruppe med den rette storytelling, lige meget hvor bred eller smal den nu er.

Rahbek Media - Limfjordsbroen

Videoproduktion der kæler ved detaljerne

Detaljer

frame_1717

Har du eller dit brand et genkendelig visuel og indholdsmæssigt udtryk? Vi sørger for at dit udtryk kommer tydeligt frem. Ønsker du blot et tiltalende og æstetisk udtryk? Bare rolig, lige meget hvad, kan vi ikke lade være med at kæle og kredse om de visuelle detaljer. Har du ikke noget decideret personligt udtryk, men kunne godt tænke dig et? Vi slog hovederne sammen og kreere et nyt!

Stor viden og forståelse vedrørende medieplatforme

Markedsføring

Har du allerede produceret indhold, eller ønsker du en strategi til at få dit kommende indhold til at performe bedre på dine digitale medier – står vi dig bi.

Vi har sammen med relevante samarbejdspartnere skabt konceptet, video på abonnement, hvor vi annoncerer dit indhold til netop din målgruppe.

En god video kan hjælpe jeres virksomhed på vej, men kombineret med konkret annoncering af indholdet når du endnu længere!

youtube.seo.trending

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Vi er klar!

Produktion af video - hvorfor er professionel hjælp en god idé?

Lad os lige kort vende tilbage til det famøse nåleøje. Formår du at trænge gennem det, venter der oceaner af fordele på den anden side. Du kan sagtens forsøge dig med din egen videoproduktion, og du kan også sagtens lykkes med det – men så skal du være en dygtig formidler og vide noget om produktion af video.

Er du grøn på området, vil vi til hver en tid slå et slag for, at den professionelle hjælp er mere end godt givet ud. Vi kan hjælpe dig med at skabe en knivskarp historie, der vil blive husket af modtageren.

Derudover ved vi alt, der er værd at vide om kameraføring, lyssætning og den rette mono- eller dialog i en videoproduktion.

Benytter du dig af professionel hjælp til din video produktion, kan det skabe massiv trafik for din virksomhed, dit produkt eller din person. Tør du lade være?

Vi producerer videoer i hele Danmark, og vores karet kører tit forbi både København, Aarhus, Odense, Svendborg og Aalborg.

Er du nysgerrig på videoproduktion priser?

Det vil altid være billigere for dig at optage din egen videoproduktion med dit håndholdte smartphone-kamera. Til gengæld vil du langt de fleste gange også opnå et resultat, der er langt mindre tilfredsstillende end det, professionel hjælp kan gøre for dig. 

Videoproduktion priser varierer selvsagt efter, hvad du ønsker at få produceret. Derfor er vi nødt til at kende dine ønsker, før vi kan udforme en fornuftig og fair pris til dig. Vid dog, at vi tilbyder billig videoproduktion, men altid komplekse videoproduktioner, udført med ekspertise og i tæt dialog med dig. Og lad os bare være ærlige: De penge, du smider i en professionel video, er penge, du kommer til at tjene mangefoldigt igen. 

Like, del og kommentér - gode videoer når langt ud

Du kender sikkert de videoer, du ikke kan undgå at blive eksponeret for, når du bevæger dig online. Det er allesammen videoer, der formår at skabe content med værdi, et vigtigt budskab eller relation til den, der beskuer. 

En god video, er en video der bliver liket, delt og kommenteret på, og det er derhen, vi skal med din næste videoproduktion. Lad os hjælpe dig i mål. 

 
Video produktion kan promovere din virksomhed

Hos Rahbek Media kan vi hjælpe dig med forskellige former for videoproduktion.

Det være sig:

Og meget mere. 
 
Vi tager udgangspunkt i dine individuelle behov, og ud fra disse laver vi en udførlig plan for produktionen af din video. En god video kan nemlig skabe merværdi for din virksomhed eller din person, og den kan promovere din virksomhed på måder, hvor det skrevne ord slet ikke kan være med. 
 
Faktum er, at vi som forbrugere er glade for videoer. Om det så er reklamer, kampagner, nyheder eller kattevideoer, bliver de set og delt som aldrig før. Den bølge vil du gerne ride på, og det kan vi hjælpe dig i mål med hos Rahbek Media. 
Værdiskabende Videoproduktion

For blot få år tilbage kunne du skille dig ud fra mængden, hvis blot du formidlede dig via en kort video, da det stadig var nyt og banebrydende – i hvert fald for enkeltpersoner og mindre virksomheder.

I mange år har der selvfølgelig eksisteret reklamevideoer, som en yderst effektiv måde at sælge produkter på. I dag er det imidlertid sådan, at næsten alle er i besiddelse af en smartphone med indbygget kamera. Vores formidling foregår mere og mere gennem video end tekst, og derfor skal der mere til, hvis du vil skabe en værdiskabende, videoproduktion, der kan komme gennem nåleøjet.

Det kan derfor være en rigtig god idé at alliere dig med et professionelt firma, der kan varetage din video produktion for dig. Hos Rahbek Media har vi stor erfaring med produktion af video for store og små aktører, og vi hjælper selvfølgelig også dig.

Spørgsmål?

Husk du altid er velkommen til at kontakte os.