fbpx

Ønsker du en videoproduktion?

Vi er en videoproduktions virksomhed der har ”det dér ekstra” at byde på

Video produktion

Hos Rahbek Media lægges der ikke kun vægt på at producere superbe videoer, med stil og kant, men der lægges i høj grad også vægt på at skabe videoer der er unikke og mindeværdige.

Intet budskab er for stort – eller for småt – til at vi ikke kan tage det og forme til en autentisk og professionel video, der på en effektiv måde formår at kommunikerer dit budskab.

Vi kan bl.a. tilbyde at producere:

Reklamefilm
Droneoptagelser
Produktfilm
Instruktionsvideoer
Kampagnevideoer
Musikvideoer
Videomarkedsføring
Virksomhedsfilm

Og meget, meget mere…

Har du spørgsmål om en videoproduktion?

Jeppe Rahbek Kreativ leder og klar til at hjælpe

Ram din målgruppe med den rette videoproduktion

Målgruppe

Har du en helt specifik målgruppe i tankerne? Vi sørger for dine videoer taler deres sprog. Tænker du ikke i målgrupper? Vi sørger for dine videoer får bred appel. Eller ønsker du både at ramme plet og sprede hagl på én? Vi ser sgu på det og sørger for en kreativ løsning!
 

Vi lægger altid stor vægt på at slutproduktet af din videoproduktion, virkelig formår at skære og tale ind til din målgruppe med den rette storytelling, lige meget hvor bred eller smal den nu er.

Videoproduktion der kæler ved detaljerne

Detaljer

storyboard.udvikling

Har du eller dit brand et genkendelig visuel og indholdsmæssigt udtryk? Vi sørger for at dit udtryk kommer tydeligt frem. Ønsker du blot et tiltalende og æstetisk udtryk? Bare rolig, lige meget hvad, kan vi ikke lade være med at kæle og kredse om de visuelle detaljer. Har du ikke noget decideret personligt udtryk, men kunne godt tænke dig et? Vi slog hovederne sammen og kreere et nyt!

Stor viden og forståelse vedrørende medieplatforme

Markedsføring

Har du allerede produceret indhold, eller ønsker du en strategi til at få dit kommende indhold til at performe bedre på dine digitale medier – står vi dig bi.

Vi har sammen med relevante samarbejdspartnere skabt konceptet, video på abonnement, hvor vi annoncerer dit indhold til netop din målgruppe.

En god video kan hjælpe jeres virksomhed på vej, men kombineret med konkret annoncering af indholdet når du endnu længere!

youtube.seo.trending

Marc Pedersen Kvalitetschef og klar til en dialog

Vi er klar!